Győr és környékbeli kismamák, babázók! (beszélgetés)
szia!
Azt hiszem az én dokim az ügyeletes hétfőn, legalábbis ezt mondta.
Szia
ildike akkor hétfőn megint okosabak leszünk.gondolom most hogy az én orvosom nem lesz az ügyeletes fog értékelni.
én 12re megyek!
szia!
Igen van dokim: Dr. Busznyák Csaba, kicsit izgultam mert ma jött haza, konferencián volt, de már jó mert itthon van.
Ismered esetleg?
Hú én nagyon parázós vagyok, a vértől fájdalomtól rosszul vagyok.
Félek mindentől, parázok hogy honnan lesz erőm végigcsinállni.
Köszönjük:)
Nekem nem volt könnyű hosszú volt a vajúdási idő 18óra alatt lett meg Boti baba mert duplán volt a köldökzsinór a nyakán és nem tudott befordulni a szülőcsatornába,zenvedett ő is és én is de megérte!
Ne izgulj én is nagyon izgultam féltem de hidd el nem kell nálamnál jobban senki sem félhet a szüléstől:D
Van fogadott orvosod?
Köszönöm.
A ti picurkátok nagyon tündér, olyan szép baba, gratulálok hozzá
Könnyű volt a szülés?
Én parázok tőle, de már olyan jó lenne ha Szandra itt lenne velem.
szia
Hétfőn fél nyolcra megyek nst-re, kíváncsi vagyok mi lesz.
Raktam fel egy képet Alexandráról
Nyugi Hanna,tudja Bogi mikor kell ki bújni!Bent biztos nem fog maradni!:)
Már csak napok kérdése...:)
nem még nem!
nekem is annyit kéne hogy újra itthon legyen a dokim!igaz már letettem róla hogy nála szülök.
Akkor még nem húztál rá, ugye?
Én 4 napot ráhúztam.
hétfőre.
azt hittem ilyenjor már rég babázok:)
Szia!
Az enyém is feljebb van a múlt héthez képest, szerintem ahogy nő a baba, meg ahogy helyezkedik attól lehet.
Van egy olyan érzésem, hogy ráhúzunk még a hétfőre is.
Már lehetne valami.
Mikor kell nst-re menned,
Szia
Kitartás!!!
Mire vagy kiírva?
Sziasztok!
kérdésem van nállam okosabakhoz:)
lehet az ,hogy a múlt héten szinte már teljessen lent volt a hasam.tegnap óta meg mindenki azt mondja fent van.
akkor most mi van?
Hát igazán nincs mit,nekünk ez vállt be!
De remélem h hatni fog az ujabb görcsoldó és akkor nem kell váltogatni de ha még sem akkor érdemes egy próbát tenni!
hát igen megszenvedtünk de megérte:)
N eizgulj nem kell nálamnál jobban senki sem gfélhet meg izgulhat a szüléstől és túl éltem és nem is volt anynira szörnyű..most már ezt mondom:)
Köszönöm ezt az infót!Most ki próbáljuk ezt a gyógyszert,és ha továbbra sem javul a helyzet,akkor váltunk tápszert!:)
Ez igazából eszembe se jutott!
húú!!szegény ti!
jaaj én ugy izgulok!nagyon nagyon.
háát 18óra:S
hosszú volt a vajúdás mert Boti baba nyakára duplán volt tekeredve a köldökzsinór és nem tudott befordulni a szülőcsatornába,2percen mult h megcsászároznak...
Az igen:)
Tényleg meghozta a babyket a front:)
Amikor én voltam bentn akkor egyedül szülem de előtte való napokban azt mondta a szülésznőm meg a dokim h annyian voltak h várakoztak szinte a szülésre:D
N gratula a szupi nst-hez akkor Bogi tényleg jól érzi magát oda bentn még:)Jól kibérelte a pocilakot:)
Végülis igaza van jó kezekben leszel,a szülésznő fog ugyis leginkább veled lenni és ők nagyon rendesek!
Köszike!ma voltunk nst-n.újra 10 pont lett.beszélttem a dokival.nem ajánlott senki mást maga helyett azt mondtta mindenkinél jó kézbe leszek:)de az én bogim ugyérzem igen elvan odabent ugyhogy még akkár megis várhatjuk még hazaér!
Ildike merre vagy??