Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
CSAJOK most bünbe estem megettem 1 sajtos pogit a kislányom hozta haza a sulibol az volt ebédre és nem tudtam ellen állni olyan guszta volt:))))))))))............és gyüm napom van:)
Hát hotyka! Mi egy cipőben járunk!
Nekem is össze vissza jön meg, ezért fordultam dokihoz. Nem hiszem, hogy a diétának bármi köze lenne a hormonháztartáshoz, de lehet, hogy csak naív vagyok! Engem a háziorvos küldött el endokrinológushoz, nem a nőgyógyász. Szerintem kérdezd meg a háziorvosod, hogy mit javasol. Talán kapsz majd időpontot Te is és egy fél év múlva már okosabbak leszünk! :) :(
De egy próbát mindenképp megér, ha nincs semmi baj, legalább bebizonyosodik és megnyugodhatunk.
Megyek dobok valamit a tésztámra és lenyomom a fini ebédet! :)
Tartsuk ki és tartsunk össze! :)
Jakata! Te ugye nem mondod komolyan hogy fogyózol?!?! te olyan csinos vagy hogy-hogy....
ezért nem írtam eddig. Ez nem kell hogy törvényszerű legyen. 99 %, hogy akkor is becsúszott volna, ha nem fogyózom, csak mivel pont akkor volt, így arra fogtam. De látos, nem ijesztett meg annyira, hogy ne kezdjem el megint.
Köszi Vicza, körmözéssel is foglalkozni fogok a bank mellett :) Azok a képek 2-3 évesek, és azóta felszaladt egy kis plussz sajnos :( Lehet, hogy csak úgy magától becsúszott valahogy a gyerek? Mert most engem ezzel egy kicsit megijesztettél :S Én pluszba még teázom is és hát nagyon nem kellene nekem még egy gyerek most.
a koleszterinem nekem is magas, remélem arra is jó ez a fogyi.
én MULT héten voltam laborba más okból és a házi orvosom nagy labort kért amibe minden bent voltés a hormonoknál semmi problémám nem volt csak koleszterinem volt picit magas 5,2-ig jó nekem meg 5,8 volt a többi eredményem negativ lett akkor még csak a fogyit 1 hete csináltam
Megnéztem az adatlapod és a képeid! Te hova is fogyózol???? Egyébként gyönyörű körmöket készítesz, tetszik.
akkor egyáltalán nem ittam teát. Ha elkezdene menni a hasam akkor most is abbahagynám rögtön a teázgatást. A doki is csak vállat vont, hogy van ilyen.
Vicza nem ittál akkor rendszeresen teát? Mert ha valakinek túl sűrűn megy a hasa akkor lehetséges,hogy nem tud rendesen felszívódni a fogamzásgátló!
Még én sem, azt sem tudom hogy működik. Sajna ebben nem tudok segíteni.
És a nőgyógyász fog elküldeni engem hormonvizsgálatra, vagy magamtól kell felkeresnem? Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, de még nem voltam sosem ilyen hormonvizsgálaton...
Hotyka! Valószinűleg megborította a hormonháztartásodat, csak nem értem hogy miért, hiszen olyan vészesen sokat nem fogytál. 2 éve én azért hagytam abba mert terhes lettem, gyógyszer mellett. Tehát valamit biztos befolyásol. Ezzel senkinek nem akarom a kedvét venni, azért nem mondtam eddig. Egyébként a nem fogyásod hátterében biztos hormonok állnak.
Oké...de szerintetek ez így rendben van?? Nem csinál valami nagyobb galibát a hormonrendszerrel? Én csak ettől tartok...nem vagyok felfázva, de amikor voltam, akkor sem ilyen tünetem volt...
Én most zöld teát iszom, valami jázmin ízesítéssel. Olyan, mintha parfümöt innék :D Hotyka szerintem se add fel, bár megértem hogy mennyire dühít ez a dolog. Nekem szerencsére mindig ugyana akkor jön meg a gyógyszernek köszönhetően.
MENJ el dokihoz hhátha csak felfáztál 3 hetet nem de 2 igen okt-ban pedig elöbb én csak nov-ben kezdtem a diétát a kislányom keresztanyát lekötötték 38 évesen és utána nagyon meghizott kb 18-20kg és a 90 napossal leadott 17kg már 4 éve és azota semmi ilyen gondja nincs igaz oda figyel a kajálásra őneki 1 belgyogyász ajánlotta ezt pécsen
És csak a diéta óta ilyen..
De gondolom, nem 3 hetet késett...utána meg hamarabb jön meg, na ezt én nem bírom...nekem nincsen spirálom.
HA erre gondoltál nekem is a nyáron állandoan késett nekem spirálom van
Nem a kajálással van gondom, azt már nagyon megszoktam...
Miért mondod ezt?? Végigolvastad, amit írtam? Ha te lennél ilyen helyzetben, te is tovább csinálnád??
Hotyka ne ad felKITARTÁS!!!!!!!!!
Láttom ma takaritási láz van én is azt csinálom:)))))))))
Na én asszem, abbahagyom ezt az egészet, nekem ennyit nem ér meg!
Az előbb megjött a mikulás, 3 hétre!
Az előző 3 hetet késett, már tiszta ideg voltam a miatt is, most meg 1 héttel hamarabb jött.:-((
Na ennyit nem ér nekem ez a diéta, teljesen felborít bennem mindent...
Hát halihó!
Szóval köszi a tippeket a tésztás napomra. Imádom az aranygaluskát, de sajnálom enni, mert félek, hogy tönkre teszem az egész 3 napot vele. Max. egy két harapás édes és kész. Bár nem vagyok büszke amúgy sem, mert az 57. napomon vagyok, és hogy senkit ne keserítsek, és ne is tűnjek panaszosnak, de én egy dekát sem fogytam. Ami lement az elején az az 1,8 kg, az is visszajött. Pedig nem bűnözöm.
De viszont voltam az endokrinológián vizsgálaton. Képzeljétek levettek 10 üvegcse vért, és januárban kiderül, hogy van-e bajom. Viccesen hangzik a dolog, de nem akarom fikázni a magyar egészségügyet. Július vége óta vártam az időpontot, de nem gondoltam, hogy fél év kell, hogy kiderüljön, van-e az ember lányának valami nyavalyája.... Hagyjuk.
Úgyhogy hotyka ne keseredj, nem vagy egyedül a diéta eredményével. Bár szívből remélem, hogy egészségesek vagyunk és mi rontunk el valamit. :)
Tartsunk ki!!!!!
:)
Én okt. 1-én kezdtem és csak -3 kg..:-(
Nem tudom Hotyka :( De szerintem én sem haladok sokkal jobban, mint te. Nekem ez az 59. nap és még csak -5 kg :(
Szia! Teát szoktam inni...mostanában kocogni járok...
További ajánlott fórumok: