Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Ma fehérje napom van nemrég ebédeltem natúrszeletet sajttal meg salátával most meg hányingerem van!!Mitöl lehet??Hirtelen ettem??
Nem érzem túl jól magam, megyek lepihenek most egy kicsit, a kisfiam is lefeküdt....majd jövök..
Bocsi akkor a 11232-es írásodat félre értettem.:-)
Nincs igazad, nem vagyok türelmetlen!!
Hiszen nem is arról beszéltem, hogy elegem van a fogyiból, mert nincs...hanem arról , hogy akkor miért vannak ilyen problémáim a diéta kezdete óta, ha nem attól van? Mindegy, majd lesz valami...végül is ma megtartottam a fehérje napomat..
majd víznapon kijavitom csillagos ötösre!:)))))))))))))))
Nahát merre vagytok lányok???Olyan egyedül érzem magam!Brühühü:-(((
Mindegy a feketepontod már meg van.:-)))))))
sajnos tudom a pogit tegnap kellett volna, de hát hiába:))))))))9
Tessen mondani a spenot gyümölcs???
Úgyhogy sajna nem!
Jujuj ejnye-ejnye:(Hát hogy van ez kérem szépen?Feketepont beirva!!!:)
Ez pontossan igy van.Söt az olajos injekció és tabletta semlegesíti a fogamzásgátlot.
Akkor szerinted nem lessz bajom???:-(
Hotyka most egy kicsit türelmetlen vagy azért mondod.Gondoljuk ezt át lányok.A szervezeted meg kap mindent.Igy van?Ehetsz gyümit,vasat vitamint csak szétválasztva kapja.Semmit nem kell a szervezetednek nélkülözni.Akkor miért gondoljátok,hogy hormonális a baj??!
Na akkor nekem nagyon sok van én reménykedhetek:-):-)
Igazából le se merném írni hogy mennyi,mert negyon szégyellem:-(:-(
Én hormonkezelést kaptam inszemináció elött és akkor jött föl még rám!!!
Tényleg jó néz ki!!:-)És a többi recept is az oldalon:-):-)
Ecus teljesen jól mondod. kevesebb feleslegből nehezen adja le a szervezet azt a pár kilót.. A sok feleslegből pedig hamarabb kezd lemenni, de ott is azért a végén már nagyon nehéz!
Lányok! Isteni káposztasalit csináltam, a neten találtam a receptet, belinkelem, hátha valakit érdekel:
[link]
Lányok itt elkezdtem visszaolvasni titeket és teljesen megrémítetek engem én azért fogyózom,hogy ha egy kicsi lemegy akkor helyreáll a hormonháztartásom és nem csak félévente egyszer fog megjönni!!!:-O:-O
De azt olvastam az egyik oldalon hogy minnél több a súlyfelesleged annál többet tudsz fogyni!!!Ez nem így van??
De közületek is vannak olyanok akiknek nem is kellene igazából fogyózni,mert anélkül is nagyon csinosak vagytok.(ezt a képek alapján mondom!!
Tehát szerintem ha valakin van 5kg súlyfelesleg annak nem fog olyan könnyen lemenni mind akinek 15-20kg van!!Nem???
hová tüntetek sehol senki talán ebéd utáni nassolás?
én is imádom gondolom tejjel és tejfölel csináltad akkor fehérje nap viszont a spenót főve kményitő ugy,hogy nem tudom mikor lehetne belőle enni:)
IGAZÁBOL GYÜMÖLCSNAPON SEMMILYEN ZÖLDSÉGET NEM SZABAD ENNI
Szia!Szerintem nem igazán ,de nem tudom én se!
Sziasztok!
Nekm is gyümölcsnapom van, ilyenkor spenótot lehet enni? Na, nem nyersen gondoltam, hanem jó kis főzeléknek!Azt készítettem a családnak, és folyik a nyálam:((
akkor ma 1 pogi belefér vegyük ugy,hogy nem is etünk pogit ma csak GYÜMÖLCSÖT:::))))
Szia!Nekem is gyümi napom van és én is megettem egy burgonyás pogit!
További ajánlott fórumok: