Gyakori kérdések a 90 napos diétáról (beszélgetés)
Hát...én egy ici pici szeletkét engednék, de akkorát mint egy kenyér!!!! Nem egy tányér nagyságút!!!!
lángost kenyér helyet gondoltam mert azt protein napon ugy tudom lehet 1 sz enni:
szia viczuska, hogy vagy?
huh mennyit irtatok. Olvastam a hormonhaztartas dolgot. hm...nekem eleg furi lenne, ha ot kilo utan felborulna. Inkabb arra figyeljetek-es igy viszont becsuszhat egy baba- hogy aki el van hizva annak ugy el van savasodva a szervezete. Ez a dieta a sok gyumolcs es zoldseg miatt, komolyan lugosit. Ez viszont segiti a termeszetes folyamatokat, vagyis a termekenyseget is. csak gondoltam leirom...hatha erint valakit
NEKEM nem válaszol senkia 11306-ra vagy várjam meg Rizikét?
Én minden délelőtt iszom, mert már nem bírok annyi gyümit enni...de délután már nem szabad, csak gyüminapon!
hello lanyok, megjottem a sulibol. Megyek elolvasom mit muveltetek egesz nap :)
köszi a válaszokat! lenne még egy kérdésem gyümölcslevet lehet inni minden nap?
Szerintetek holnap protein napon ehetnék tejfölös lángost mert a kislányom azt kér és a lángos lenne a kenyér?
Szerintem csak abba csoportba kell ,hogy tatozon a majonéz ban elég sok a kalória
Olvastam!!!!!
( én is...., de csak halkan mondom)
Szerintem nem, és már más is mondta. Csak annyi van leírva hogy kevesebb legyen mint az ebéd.
Nyers salátára szerintem proteinnapon lehet. Csak franciasaláta jellegűt nem lehet.
VICZA én ma rossz voltam mert bünöztem 1 kicsit Rizikétöl ki is kaptam:)
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni? A proteinnapon fontos hogy ugyan azt egyem vacsorára amit ebédre? és a salátára lehet majonézes öntetet tenni?
Én vagyok, ha valaki lenne még itt.
Most mennem kell majd jövök.:)
Tök jók a körmök amit csináltál én is nagyon szeretnék csináltatni csak többeknek csináltak és nem tetszik mert vagy a lakkozás nem szép vagy durungok,de ezek szépek.hol is laksz
sziasztok, ismét itt vagyok!!! Barátnőmnek mentem ajándékot venni a hétvégi szülinapjára. Meg persze a gyerek is válogatott egy-s-mást....
Kaptam a tesómtól egy steppert. Olyan fogódzkodóst, számlálóst, kalória és pulzusmérőst. Márcsak csinálni kéne. Futni nem futhatok, mert alapból 100 körüli a pulzusom, és hirtelen felmegy akkor rosszul leszek.
Kiváncsi vagyok, hogy hányszor fogok rámászni.
Most mindenesetre dolgozom még, majd bekukkantok időnként.
Ebéd: paprikáskrumpli, fél szelet kenyér. Eddig nem ettem kenyeret egyáltalán de ma nagyon megkívántam. Vacsi is ez lesz, csak kenyér nélkül.
bocsi egy kép de nem ide akartam:-)
Pamika drága csillagom te honnan szeretnél fogyni???:-))
vagy hirtelen sok volt a gyomrodnak vagy pici bántja nagyot:))))))))))
Vagy hirtelen, vagy gyorsan. Vagy esetleg sokat..A tegnapi gyümi nap után lehet h megeröltette a hasad a több kaja.
[img] *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
nem válaszol nekem senki??:-(:-(:-(:-(:-(:-(
További ajánlott fórumok: