Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Gumikesztyűben főzés fórum

Gumikesztyűben főzés (beszélgetés)

1 2
17. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:31
Nem undorodom de felmerül bennem hogy rendesen cserélik-e? Mert ha nem akkor higiénikusabb egy csupasz, de időnként megmosott kézzel a főzés :D
16. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:31
Nekem tetszik hogy átlátszó plasztic kesztyűt és maszkot használnak amikor szeletelik a felvágottféleségeket.
15. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:30
Miért számít, hogy mi a véleményünk róla...? Ha undorodsz, ne egyél olyan ételt, amit így készítettek, ilyen egyszerű, ehhez egyáltalán nem kell mások véleményét meg jóváhagyását kikérni.
tegnapelőtt 12:10
Nehéz ez
13. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:58
Hogy akkor főzz magadra 😅
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Andi6020)
tegnapelőtt 11:57
:-)
tegnapelőtt 11:51
Nekem mindenekelőtt rólad, a hozzáállásodról lenne véleményem, de,mint békét kedvelő ember, inkább megtartom magamnak.
tegnapelőtt 11:50

Szerintem meg tök jó, ha ezt teszik.

Ha veszek pékségben sütit és az eladó nem gumikesztyűvel teszi a zacskóba, akkor azt mondom, hogy azt nem kérem.

Ne fogdossa senki az ételemet.

Igen, tudom, hogy a kiadás előtt, simán megköpködhették;)

9. andi6020 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 11:48
Küldőm a csíííít ezerrel :D
8. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Dominós)
tegnapelőtt 11:28
Az kötelező sok helyen, mert azt a legegyszerubb észrevenni, ha egy darabka az ételbe kerül.
7. globus (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
tegnapelőtt 11:26
Nincs rosszabb, mint a fokhagymás piskótatekercs.
tegnapelőtt 11:25
Nekem a kéktől vannak álmatlan éjszakáim!
tegnapelőtt 10:49
Általában akkor főznek gumikesztyuben, ha sérült a szakacs keze, vagy kiütés van rajta, ill. ha pl. olyannal dolgoznak, amivel kezmosas után is atvihetnek más ételre az ízeket (hal), vagy magas kockázatu nyersanyag (hús). Nem tudom miért baj neked, ha higiénikus a dolgoznak.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
tegnapelőtt 10:46
Nagyon bírlak egyébként :) Köszi szépen elvagyok.
tegnapelőtt 10:44

Engem nem zavarna.

Olyat is olvastam már itt, hogy valaki nem enne abból az ételből amit tetovált kéz készített… Döbbenetes 😃

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:41
Borzasztó lehet ez. Valószínűleg rettenetesen megnehezíti az életed ez a probléma. Nagyon sajnálom. Őszintén remélem, hogy tudsz ettől még viszonylag boldog életet élni. Mindenesetre drukkolok.
tegnapelőtt 10:35
Undorodok azoktól akik gumikesztyűben főznek, főleg a feketétől. Nem ennék semmiből amit így főznek. Nektek mi a véleményetek erről?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook