Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Grízgaluska titka recept

Grízgaluska titka recept

A Grízgaluska titka hozzávalói:
7 evőkanál étkezési búzadara
fél teáskanál só
morzsolt petrezselyem
fél dl olaj vagy olvasztott sertészsír
1 darab tojás


Grízgaluska titka

A Grízgaluska titka elkészítési módja:
A tojáat felverjük sóval,belekanalazzuk a darát,
végül rálocsoljuk az olajat és villával (ez fontos) jól összekeverjük. Ne erősen!
Keverés után 15 percre tedd be a hűtőbe, majd teáskanál segítségével szaggasd bele a levesbe akkor, amikor az már kész, de még a lángon pöszörög.
Főzd a levessel együtt még két-három percig, majd zárd el a lángot és fedő alatt hagyd az egészet
újabb tíz percig.
Ekkor tálalhatod.



Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , jan. 2. 13:00
A grízgaluska titka elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook