Gondozzuk közösen kedvenc virágjainkat? (beszélgetés)
♣♣A rózsákat nekem is megkellene csinálni,de annyira nem birom most megint ezt az időt,hogy nem igazán merek kint dolgozni,csak amit nagyon muszály.Párom nincs itthon,majd csak vasárnap jön,így ovatós vagyok mivel most nincs a biztos háttér mögöttem.♣♣
Üdvözöllek Margókám!
Megéreztünk a nyaralásból. Vége a pihenésnek. Már dolgozunk. Hétvégén vendégeink voltak, négy napig. Mától visszaáll a rend. Azért tegnap jutott fél órám, hogy az elvirágzott rózsákat megmetszettem.
♣♣Senki nem virágozik-mindenki nyaral???♣♣
♣♣Szép napot,jó pihenést a mai napra is.Sziasztok.♣♣
Még nem volt kép,de olyan közepes lehet.Ha kivirít végre,teszek fel képet.
♣♣Szép napot,nem emlékszel a képen törpe vagy hosszú szárral volt??♣♣
Magról vetettem a szegfűt,aztán átpalántáztam,valamilyen színes,illatos fajta,de nem tudom a nevét,már nincs meg a zacskó.Elvileg nagyon szépnek kellene lennie.
♣♣Évelő törpe szekfűt,vagy rendes szálas szegfűt palántáltál tavasszal.♣♣
Sziasztok!Még soha nem volt szegfű a kertünkben,de most van,és úgy tűnik nemsokára virítani is fog.Már nagyon várom.
♣♣Jó reggelt az ide betévedőnek!Tudom folytatni kellene a naplóba a virág ápolást,de rengeteg a dolgom,és ez most elmarad egy darabig.De folytatni fogom.♣♣
♣♣Szép napot Mindenkinek.Én tegnap szinte egész nap a kertbe voltam,virág,zöldség vegyesen.Mindig ott ahová kevésbé sütött a nap.Most már kezd megint alakulni a jégverés után a kertem.♣♣
♣♣Jó reggelt,szép napot!Ha ma is napsütéses idő lesz,akkor én is tudok egy kicsit virágozni.Rettentő sár van így nem igazán lehetett mit csinálni a virágok között,pedig a gaz szépen fejlödött.No majd meglátjuk.Sziasztok.♣
Sziasztok.
Már nálunk is jól jött a mai napsütés.
Nem győzöm a virágokról az esővizet leönteni.
♣♣Ma már egy kicsi napsütést is kapnak a kedvenceink??Itt talán ma már ki is süt a nap.♣♣
♣♣Csodás napot Mindenlinek,talán ma már nem fog esni.♣♣
♣♣A rettentő esős idő után talán ma tudunk már egy kicsit a virágokkal is foglalkozni??Nekem ilyenkor minden szobai virágom is a kertben nyaral egy hatalmas tuja árnyékában,kiváncsi vagyok ez a rengeteg eső víz milyen hatással lesz rájuk.♣♣
♣♣Napsütéses szép napot Mindenkinek.♣♣
♣♣Sziasztok,szép napot Mindenkinek.A locsolással erre sincs gond,sőt a kertem végében ahol laposabb a terület tavacskám is let,pedig nem akartam.Kíváncsi vagyok a káposztáim mennyire fogják értékelni.A mai virágom már a naplómba van.♣♣
Üdvözlök mindenkit! Szép napot! Jó hétvégét!
Locsolni nem kell a kertet. Már öt napja esik az eső. Az tuti, hogy szép lesz a kert. Jót tesz neki az eső. :-)
Ezt sajnos így nem tudom,de ha megbízható a mag,akkor várd meg míg kivirít.Visszavonom,hogy nem látványos,mégis szép virág.Csak a miénk picit el van nyomorítva a szomszédoktól.
igen nézelődtem már, de csak "felnőtt" növényt találok.:)Az enyém még csak serdül.:)Olyan kis hullámosszélű hosszúkás lelapuló levelei vannak.És a közepéből most hajt ki egy virágnak látszó hajtás.
Nem szoktuk,de lehet,azóta utána is néztem.Csak írd be a keresőbe,csomó minden van róla.
És szoktátok szárítani?Én úgy hallottam lehet.
Szia!Nekünk van sóvirág,de csak fehér.Nem valami látványos,tényleg hasonlít valami gyomnövényre.Próbálj utánanézni a neten,biztosan találsz valamit róla.
Sziasztok!
Tavasszal vettem egynyári sóvirágot, hogy majd szép lesz a kertben!Valami kikelt, de nem vagyok biztos benne, hogy az, amit én akarok.Nem tudja valaki mégis hogy néz ki, mert lehet, hogy gazt ápolgatok?:)
♣♣Szép napot minden idelátogatónak!♣♣
Köszönöm a naplóbejegyzést, most másoltam át.
♣♣Szia Ildi.Ami a vihar után megmaradt nekem is hozott virágot,de fehéret.Tegnap a lányomnál láttam nyíilni,az valami narancs sárga színű lett.♣♣
Üdvözlök Mindenkit!
Minden nap a kertet csináltam. Még ma a garázs mögött rendet teszek és kész a kert. Még a gáton is le van vágva a fű.
Szombaton kinyílt a trombitavirág. Szép sárga. Lefotózom! :-)
♣♣Szép napot mindenkinek.Unokáztam ,de potolom a virágokat is.♣♣
További ajánlott fórumok: