Gondozzuk közösen kedvenc virágjainkat? (beszélgetés)
Puszi minden kertészkedőnek! ♥
A héten nagyon szép idő lesz,sokat lehet még a szabadban bogarászni.
Én a hétvégén beújítottam a balkonládáim,árvácskát ültettem most bele.Nagyon megtetszettek a piacon,még nem volt nekem ládában és bízok benne,hogy megmaradnak.
/A naplómban van kép,akit érdekel./
♣♣ 7,5 kg vegyes zöldség/uborka-káposzta-paprika-hagyma-sárgarépa/
10 dk SÓ
40dk cukor
3 dl 20% ecet
1 mokkáskanál nátriumbenzonát
1 mokkáskanál borkénpor
Víz nem kell hozzá!!Az egészet leszelve,bele 1 edénybe,naponta 2x-3x összekeverni-megforgatni.3-4 nap után műanyag vödörbe rakom,1 hét után fogyasztjuk!!♣♣
Ágikám!
Csináltam egy új naplót, nézd már meg légyszi.
Címe: Sütök-Főzök
Ma nyitottam. :-)
Mit szólsz hozzá?
Minden oké. Dolgozunk. Ma tartottuk a keresztlányom névnapját: Mercédesz. Főztunk finomat és besütiztem. Alig élek, szédítő a finom kaja. Na meg persze a jó társaság. A családi rendezvényeket imádom. Édesek a gyerekek. Mercike most 2 éves és amit mondunk neki utánozza. Olyan aranyos ahogy tanul beszélni. :-)
Jaj Ágikám! Úgy sajnálom, hogy az egészségi állapotod gyengélkedik. Remélem azért van remény a gyógyulásra?
Üdvözöllek Ágikám!
Régen beszéltünk. Jól vagy?
A főzés, sütés mellett van időd kertészkedni is?
Ha tíz kezünk lenne nekünk nőknek az is kevés lenne: :-D
Hú de aranyos vagy Margókám!
Én küldjek neked liliom hagymákat?
Tudod van a sötét bordó és a barack színű. Benne van a kertészkedős naplóm elején a képük.
Anyu tegnap szedte fel a kardvirág hagymákat. Féltette őket nagyon. Megnéztem, szépek a hagymák.
Sziasztok!
Én is nagy növényimádó vagyok, valamint a kertben is órákig el tudok tötymörögni, szinte ki sem lehet rángatni onnan, ha belelendülök... Remélem nem bánjátok, ha én is benézek Hozzátok néha (bár hozzáteszem, időm az mostanában nem sok van, mert egy házfelújítás végén járunk)...
Szép napot Nektek!
Nikóca
Szia Ildi!
Jó munkát neked,meg a többi kertészkedőnek.
Kellemes napot Nektek.
Sajna a petúniáim teljesen tönkre mentek a hideg, esős időtől. Fele leszáradt, fele rohad és büdös. Hamarosna likvidálnom kell őket, úgy sajnálom.
♥ Puszi mindenkinek! ♥
Ma egy kicsit derüsebb idő van /Debrecenben/,végig sétáltam a virágpiacon.Hát az valami csoda,őszivirág
fieszta van!Színorgia ezerrel!
Gyönyörűséges kis árvácskákat láttam és szeretnék a balkonládába.Szerintetek érdemes vagy nem lesz belőle semmi?Köszi.
További ajánlott fórumok:
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Mi a kedvenc? (Felelj az előzőre, kérdezz.)
- Írd le a kedvenc viccedet :O)
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Kisőzikét találtunk, hogy gondozzuk, hova vigyük?