Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Jóéjt!
Puszi :)
Puszka Huszka (jaj de vicces kedvemben vagyok ma)
JÓ babóca csinálást:))
Szia!!
Én is tépnék hozzátok muffint enni de hát messze vagytok :(:( :):) Még megírom a naplómat aztán paplan párna tépés lesz ;)
Szijja Manócska... :)
Én hulla vagyok..gyorsan odateszem Gyurinak a muffint és tépek zuhanyozni..szerintem... És ti? :D
Sziasztok!
Mizu?:)
Minden rendben,nagy patália a szuri után,de már nyugi van.
Nem akartam tegnap megzavarni a vacsit,de ahogy olvastam jól sikerült!;)
Kukucs...
Shyana..de :)) Megszült :D
Sziasztok!
Mi van Iriszkével? Csak nem megsült?
Szia Niki!
Kellemes hétvégét Nektek is!
hahó kislányok!
megint mindenki nagyon el van veszve!
Kellemes hétvégét Nektek!
sziasztok lányok, sehol senki?
én most értem haza! a változatosság kedvéért szakad a hó...
Kukucska:)
Benézek de lehet ahogy ide ültem megint reklamálni fog,még alszik de hát tegnap is így volt:P
Ki h van??Merre jár??
hát egy kis plusz pénz tényelg jól jönne... de ha arra koncentráltok és persze sokszor szeretgetitek egymást, sztem a baba is összejön :)
jaj de jó lenne! de szerintem mostmár ígyis úgyis mi következünk Kati, mert már nem is nagyon van más a várólistán :))
nem tudom megnézni a legújabb hátteret, a céges gépem nem hoz be mindent :S de majd otthon megnézem!
háááát hogy mennyire nőttek meg a petéim sajnos nem tudni, mert tegnap volt valószínű a tüszőrepim... de ha elkapta Apper katonája akkor nnem gond :)
tavaszra tolódott a dokiprojekt? nem baj, addigra jönnek a gólyék, és kívánom hogy már ne is kelljen menned, csak terhesgondozásra :)
Most még jobb :)))
Láttam Belly, hogy szépen nőnek a petéid--csak így tovább ;o) Mi majd csak tavasszal megyünk dokihoz...