Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Igen...én is így gondoltam :))))
Egyébként Íriszke jól van, még egyben ;o)
De jól hangzik. :)) Én most egy kis krumplit sütök. Már megfőtt hájában, csak bedobom az olajba. :) Maradt tegnapról párizsi paprikás szaftben, azt is megeszem hozzá. Hát nem túl diétás, az biztos!
Tényleg, hogy találod meg mindennek a kalóriatartalmát?
Igen, elég gáz a kórház, de volt már durvább húzásuk is. De hagyjuk.
Szija Dorci, Belly...
Belly..nyugi, minden okés lesz ;o)
Dorci..a kisbabák már csak ilyenek :))) Tudom, most csak mosolygok, de majd megtudom én is :)
szia Kati!
köszönöm szépen a jelet :)
én jól vagyok csak izgulok már, kb 20 perc és megyek
elhiszem hogy felőrli a türelmedet :(
majdcsak megnyugszik szépen! dehát a kezedben sem lehet egész nap...
Sziasztok...csak bekukk, mert óránként mintavétel és nemsokára mennem kell..
Mindenki jól van? :)
Hisztizik!:)
Reggel óta semmi nem jó neki. Csak addig van csendben,amíg cicin van!:( Most hagyom,had sírjon,mást nem tudok csinálni!:(
szia Dorci :)
mizujs Veletek? :)
hát igen, biztos megoldódik, csak ez azért milyen már, hoyg rá van szegény készülve, aggódik az egész család és akkor közlik hogy mégsem... nem értem az ilyet...
főztem igen, már alig várom hoyg emgehessem :D tejfölös zöldborsós pulykatokány csináltam durumtésztával, hát nem lett túl kalóriaszegény, de bédre már belefér :)
És Te?
Hát ez van. Azért bízom benne, hogy hamarosan megoldják a dolgot.
Niki, mit tervezel ebédre? Főztél valamit?
Na léptem hosszú egy nap áll most előttem és hát nem nagyon megy hogy lelépjek innen de Nórus fent van indul a nap :((((
puszi nektek ha nyugi van felnézek!
Lányok, ezt nem hiszem el. Mindjárt felrobbanok. Anyukámat mégsem műtik, mert nincs szabad ágy, és az orvos elfelejtette megírni a műtéthez szükséges papírokat.
ilyen nincs, komolyan már szeptember óta szerencsétlenkednek a kórházban a dolgozók, és még ezt is elszúrják!!!