Gólyaklub! Zártkörű, meghívóval.. (beszélgetés)
Sziaaa!!!
Van már neted??
halihóóóóó :)
Nekem 2hét kb és kicsit több időm lesz :) netezni :)
Na ezért nem nagyon fórumozunk!:D
Gondoltam írok,de Natasa annyira türelmetlen!:D
Jaj,de jó!:D
Most felébredt Vince,de este tuti itt leszek.
Közben kaptam egy privit,hogy titkosítsuk a fórumot. Szerintem jó ötlet,de este megbeszéljük!:D
Sziasztok Lányok!!!
Olyan jó lenne néha beszélgetni pár szót! Mi a véleményetek?
az sem rossz :DD
Bár ha választhatnék, ennyiért inkább olyan szerkentyűt vennék, ami kitakarít és kivasal, és én babáznék...
Ja,én meg a "Ha én rózsa volnék"-ot éneklem Koncz Zsuzsától. Utolsó vsz: "és ha egyszer rajtam lánckerék taposna,alattam a föld is sírva beomolna"
Tisztára gyerekdal!:DDD
Mondjuk,néha nekem is jól jönne,egy csodaszék,ami elaltatja!:D
Semmire nincs időm!:(
Szióka! Teljesen igazad van, csak az a baj, hogy én szűk keresztmetszet lettem... nem tudok annyi felé szakadni, ezért lenne jó, ha egy ilyen székkel ellenne kicsit. A neten rendelnék, ezért nem tudom megnézni, csak ha kihozzák.
Ja, a párom rendszeresn énekeli Moncsikának a "kitették a holttestet" kezdetű nótát, az a kedvence! :DD
Halihó!:D
Nekünk csak egyszerű pihiszékünk van,semmit nem csinál. Én nem rajongok ezekért a hipermodern cuccokért baromi sok pénzért. Szerintem a baba klasszisokkal jobban örül,ha az anyukája ringatja,és énekel neki.
Mondjuk az enyém lehet jobban örülne,ha nem énekelnék!:DDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok Lányok! Hogy vagytok? Én leültem most pár percre a gép elé... moncsika kint alszik a teraszon, jól bebugyolála a babakocsiban. :D
A fürdőt és a konyhát már kisikáltam, most jön a nappali, akkor rá is látok erre a kiscicára!
Lányok, vett valaki pihenőszéket a babájának? Mit tudnak ezek? Maguktól ringatják, szórakoztatják a gyereket és zenélnek is?
:) Kiváncsi vagyok bejönne az anyai megérzés és az apai remény :))
Most mennem kell a legifjabb trónörökös fent van!!Később visszanézek!!Millió puszi nektek:)))))
Szia Kincsem!!!
Hogy vagy??Írtó régen beszélgettünk!!!Szép pocakod van!!Milyen érzés a szíved alatt hordani egy kis Manócskát??