Gobelin (beszélgetés)
Szia!!
Csinálj egy külön naplót mások is igy csinálják!!
Szia!
Kb. 10 éves korom óta. A dédimamám és nagyamám is csinálta tőlük tanultam. Nagyon szeretek vele foglalkozni, leköt, kikapcsolja az agyam. Főleg most jól jön mert gyesen vagyok a kisfiammal és még leszek is, mert novemberben jön a kistesó...
Még van jó pár képem, csak nem tudom felrakni mind. Nincs ötleted hogyan lehetne őket egy külön mappában felrakni?
Szia!!!
Szépek a munkáid!!Gratula!!
A lányom most varrja azt a képet ami az adatlapodon van!!!
Miota gobleinezel?
Szia!
Igazából mindegy szerintem, mert a tűgobeliben több öltés van igy az mindenképp drágábbra jön ki...
Szia!
Igazából a kép hátulja kétféleképp nézhet ki: ha jobb fentről haladsz le balra átlósan és onnan vagy jobbra haladsz vagy balra. Ha jobbra haladsz akkor a hátulja is szép átlós öltésű lesz, ha balra akkor csak függőleges öltéseket látsz majd.
Nem tudom pontosan mire gondoltál,hogy más az eleje és más a háta...
Ha nem érthető amit irtam magyarázd el mire vagy kiváncsi!
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el gobelint varrni. Az a problémám hogy a hátulja nem úgy néz ki mint az eleje a varrásomnak. Segítségeteket szeretném kérni! Ha valaki tud nekem segíteni kérem írjon rám privátba.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Friderika
Sziasztok!
Olvastam a hozzá szólásoknál, hogy ha eladásra varr valaki gobelint, öltésenként számolnak fel 1ft-ot. .
Szerintetek az mindegy,hogy sima vagy tűgobelinről van szó?
Sziasztok öltögetö társak!
Ki min dolgozik mostanság?
Szia!!
Megnéztem a képeid!Gratulálok nagyon széppek,külünösen a naplementés tetszet!!
Sziasztok!
A mygobelint megnéztem, csak a saját képed utáni készítés bankkártyás fizetős. Üdv Wyca
Én egyszerre csak egy színt varrok ki egy adott területen. Vékony hegyű filctollal kijelölöm a kanaván az adott színt 50x30 szem területen és csak azután kezdem a következőt, amikor ezzel elkészültem. A kisunokám képét ezzel a módszerrel csináltam, az "Alkotásaim naplómban megtalálod.
RaSa3 nicktársunk naplójának az elején ír erről a technikáról, én onnan tanultam.
Sziasztok!!
Segitség kellene!!Csinál valaki közületek leszámolos gobleint?
Sziasztok!!
Varrogatos szép napot!!
Szia!
Nekem nagyon tetszik,köszi:)
Van forditóm a google-ban:)
Sziasztok!
A www.mygobelin.com oldalon bárki feltöltheti a saját képeit és egy pár kattintással elkészül a gobelin mintája, amit letölthet és nyomtathat is.
Ez nálam is igy működik:)
Attól függ mennyi időm van és mennyi motivációm:)
szia!
van úgy, hogy 3 hónapig is böködöm, de most egy hónap alatt varrtam ki a világítótornyot.
szia!
írtam privátban.
köszönöm. ezt nem magamnak varrtam, úgy varratták ki.
Szia!
nagyon tetszik!!!már régota szeretnék egy ilyen világitotornyost kivarrni de eddig még nem találtam meg az igazit.Ez tetszik.Hol vetted az alapot?