Gobelin (beszélgetés)
Én úgy tudom, hogy öltésenként 1 forint. Talán érdemes lenne megkérdezni egy kifejezetten gobelinekkel foglalkozó honlapon, hátha ott tudnka biztosat mondani.
köszönöm.
most nemrég volt egy kiállításom.
engem az érdekelne, ha varrok valakinek képet, mennyit számolhatok a varrásért????
Szia!
Először is gratulálok,nagyon szépek a képeid!
Én úgytudom egy öltés 2 forint.
tudna valaki segíteni?
hogyan lehet kiszámítani egy gobelin értékét, ha másnak varrok?
Sziasztok!
A Moszkva térnél a Fény utcai piac aljában is van egy méteráru üzlet nagy választékkal,és internetről is lehet rendelni.
sziasztok, a Blahánál , Akácfa utca elején van egy kis rövidáru üzlet, ahol különböző méretben lehet kapni gobelineket, hozzávaló fonalakkal.
A Blahától feljebb a körút bal oldalán szintén van egy rövidáru üzlet, ott is elég nagy választék van.
Örükök neki!A szakkört mi alakitottuk a nyáron volt egy tárlatunk aminek nagy sikere volt s utána.Ha még lesz kédésed ha tudok szivesen segitek!érdekel, hogy milyen sikerrel jársz
szia, igen tudtál segíteni:) A szakkör érdekes ötlet....
szisa kreativ hobbi boltba vagy mint itt nalunk videken rövidaru boltban ha szerencsed van olyan eladoba botlasz aki maga is csinalj nez utana hogy alakhelyeden nem e müködik goblein szakkör vagy nincs e goblein kiallitas ott is nagyon szivesen segitenek előfestet kepet gobleinvarrotút es fonalat kell venned en keretre teszem a kepet úgy könnyebb varrni remelem tudtam segiteni
köszi és abban is tudnátok sgíteni hol lehet venni hozzá dolgokat,és és és pontosan milyen eszközök kellenek???
Válassz olyan mintát amiben minél nagyobb összefüggő felület van.Így próbáld meg.Átlósan mindig azonos irányban .valahogy így //////////
//////////
Sok sikert!
sziasztok!
szeretnék mgtanulni gobelit készíteni tudnátok segíteni hogyan induljak el?? kezdőként mik az első lépések?
segítségeteket köszönöm
Innen az egész megnyitható.
[link]
Üdv:
Ica
Sziasztok!
g.zsuinak
Itt vannak letölthető anyagok amik megmutatják az öltéseket.
[link]
Szia!
Köszönöm a választ,majd próbálkozik a leányzó.
Szia!
Ird be a keresoben gobelin oltesek,Gery Gobelin,Carpathia Gobelin stb.
Egyaltalan nem nehez a goblen varras.Sok sikert a leanyodnak.
Sziasztok!
Jár erre valaki?A segítségeteket szeretném kérni,a lányom szeretne megtanulni Gobelinezni,de nem talált hozzá könyvet amiből az alap öltéseket megtanulná.Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm.üdv.zsuzsi
Szia. Nem tudom érdekel-e még ,,fotóról gobelin v.
x szemes leszámolható minta". Ha igen, kérlek irj egy e-mailt.
tudnátok bedolgozási munkát ajánlani?
Én a gobelin.hu-ról szoktam rendelni. Szeretem őket, szépek a képek, és fonalat is lehet rendelni hozzá.
Szia! Én most is azt varrom amit a gobelinaruhaz.hu-ról rendeltem. Cérnával együtt. Nagyon szépek vnnak azon a honlapon! :)
Sziasztok!
Segitsetek: hol lehet a legjobb áron kivarratlan képet venni? (szándékosan irtam nem a legolcsóbbat, mert inkább legyen drágább, de szép legyen...)
Esetleg interneten?
Az látszik is, hogy nem kicsi. Az ilyen tájképeket egyébként sem szokták kis méretben gyártani.
Persze, ha nem ez az egyetlen dolgod, akkor azért lassabban megy. Mondom én, aki hóapokra leálltam az öltögetéssel. Éppen tegnap mondtam a férjemnek, hogy ideje lenne újra beindulni, amíg meg nem születik Babók, és van idő, no meg kedvem.
Nem tű, de elég nagy darab.
Szünetet tartok, mert a sok kékségtől már jojózik a szemem:-)) Na akkor sem megyek a falnak, ha csak a jövő héten fejezem be végülis. Gyerek mellett azért néha akkor is abba kell hagyni az öltögetést, amikor leginkább benne van az ember:-)
Most kezdted el? Egyébként nagyon szép, hűsítőleg hat ebben a nagy melegben. :)
Szerintem elkészülhetsz vele szombatig. Ha jól látom, akkor nem tűgobelin, ugye?
Én sem varrok gyűszűben, de még soha nem lett "lyukacsos" az ujjam.
Végre kézbe vettem az említett gobelint, és egészen jól haladok vele. Képe a naplómban. Titkolt vágyam, hogy szombatra befejezzem, mert akinek varrom, akkor ünnepli a kedves férjével az ötvenedik házassági évfordulójukot. Úgyhogy most öltögetek ezerrel, az ujjam hegye olyan, mint a tűpárna:-)), de gyűszűben nem tudok varrni.
További ajánlott fórumok: