Gobelin (beszélgetés)
oksi,köszi:)
Kiváncsian várom:)
és hol csináltattad?
Nem titok?
köszi mindenkinek
nem olyan nagy szám,soknak hangzik a 21 oldal, de nem vészes
igazából 181x245 öltéses a kép, 1 oldalon kb. 68x35 öltés van. lehet hogy bonyolultnak hangzik, de én beleszerettem. Amúgy is szeretem a bonyolult dolgokat. Mint például a puzzle-t. Más kiakad rajta mert nem bír két darabot összeilleszteni, de én megnyugszom ki kirakózom. Volt egy 5000 db-os, ami felett órákat ültem. a főiskolai vizsgaidőszakom alatt raktam és kikapcsolódás volt a tanuláshoz képest...
nagyon komolyan adja elő:))
21 oldal!..jó ég!
Atya ég!
És mekkora lesz?
Kérdezhetem,hogy hol csináltattad?
Egyre jobban érdekel a dolog:)
Épp most néztem a gobelin szerkesztő oldalon,hogy kis mozaikokra osztja a képet.
Te úgy csináltattad a mintát a kisfiadról?
sziasztok!
én is szép napot mindenkinek. Reggel még picit havazott, de mostanra már süt a nap itt nálunk.
én is varrtam egy picit délután és kész lett az az oldal amit hétfőn kezdtem el. tekertem egyet a rámán, mert az alja nem látszott, bevonalaztam és ma talán el tudom kezdeni a következő lapot. 21 lapos lett kinyomtatva a minta, most kezdem a 13.at.szóval már a felén túl vagyok! Remélem még idén kész lesz:-)
puszi
Sziasztok, szép napot mindenkinek!!!
Ügyes voltán Zsu. Én is a fiammal szoktam licitáltatni, jobban megy neki. A mai gyerekek született számítógép-zsenik, meg neten vásárlók.
Üdv mindenkinek!
Sziasztok!!
Szép téli tájra ébredtünk!
Ma nem lesz öltögetés mert munka van.
Nagyon kellemes napot mindenkinek!!
aztaaaa!!!!!!!
Gratula!!!Ez jó vétel volt!:)
Halihó!!
Jót varrtam délután!!
Közben kicsi fiammal izgultunk,mert az egyik aukciós oldalon talált egy alapot amin repülő van s licitáltunk rá.Délután járt le .Megnyertük!!!451+390ft!!!48X58CM A MÉRETE!!Szóval ha a mostanit befejezem itt a rendelés!!
Lányok,megtaláltam azt a gobelin-kép konvertáló oldalt,amiről irtam:
leszámolhatóshoz jól jön:)
köszi:)
na,én is igy vagyok most!
Alig vártam,hogy kivarrhassam a téli tájképemet,nagyon tetszik,de valahogy most a Muchához több kedvem van:)
Gratulálok a kis csitri szülinapjához! Sok boldogságot így utólag is!!
Voltam én is így, az egyik kép három évig készült, közben egy csomó másik kész lett. Valahogy mindig elment a kedvem, amikor varrtam, pedig készen már tetszik.
szia!
én is vagyok így néha
például van egy félbehagyott shar-pei kutyust ábrázoló képem, amit még a leszámolósok előtt elkezdtem, de most ezek vannak napirenden...
én is boldog szülinapot kívánok Csitrinek!
puszi
köszönöm!
csak egy van:))
Szia!!
Kézimunkaüzletben,Tű és normál alap is van,megszines is nemcsak fehér.
Nekem is félre van téve egy elkezdett csendélet:((
Ja,és szép napot kivánok nektek én is!
Mi ma ünnepeljük a kis csitrink 4. születésnapját,varrni csak este lesz időm:)
Elkezdtem tegnap a Mucha képemet varrni,nagyon tetszik,félretettem kicsit a téli tájképemet,mert nem haladtam vele..
Ti is szoktatok igy lenni?
A Mucha képhez most valahogy több kedvem van:)
Én is csináltam karácsony előtt egy leszámolósat /kongré anyagra keresztszemes öltéssel/
agyon féltem tőle,pedig nem is nehéz egyáltalán:)
Nekem talán türelmem nincs hozzá...pedig nagyon gondolkodom rajta,hogy a gyerekek óvodában készült fotóját kivarrom leszámolhatósban:)
Lehet kapni egyébként fehér kanavát,amire nincs minta nyomva?
Még sose láttam.
sziasztok!
én is szép napot kívánok mindenkinek és persze öltögetésben gazdag napot!