Gobelin (beszélgetés)
Igen,tényleg jobb 100 szinnel!
Igy kiadja a mintát:)
Köszi csajok!:)
Köszi a tippet,lányok,megpróbálom több szinnel megcsinálni.
Én idáig csak 20 szinnel csináltam mintát..
Sziasztok!
Bocsi,lányok,nem voltam itthon:)
Niki át tudta küldeni a progit?
Csak szólj és átküldöm ha kell.
Szia!
Szegeden az egyik gobelin üzletben szerintem meg tudod rendelni. Egyébként én nagyon sok gobelinemet ott vettem, mielőtt áttértem a leszámolósra.
Megadom a webcímet:gobelingaleria.hu, itt a termékek között ha rákattintasz a Hudemas-ra ott a 28 as oldalon rajta van.
Megtalálod a telefonszámukat is.
sziasztok
igen fontos a fonalszám is! én mindig 100 színben adom meg, aztán a hasonló színeket összevonom
Várom priviben a programot!
Légyszi küld át!Köszi!!
Nálunk nincs:((
A forgalmazónál /neten/nem nézted még?
Én kettönél néztem,de ez a számú nincsen.Lehet,hogy már kifutott?
Szia!
Elnézést,hogy még csak most válaszolok,csak ilyenkor hétvégén van együtt a család :)
Gondoltam én is,hogy meg kellene rendelni,de emiatt a minta miatt nem akartam kiadni ezt a pénzt+ a postaköltség árát :)
Azt nagyon megköszönöm,ha megkérdezed :) Ha eredetileg nem akartál menni könyvtárba,akkor miattam nem kell elmenni :)
Sziasztok, nálatok lehet kapni hudemas féle gobelint? Nekem a 311-es számú kellene a sorozathoz.
Nálunk csak ez a három van, amit már kivarrtam, de még létezik a sorozatból vagy 10 féle. /16X16/
Szia!
Be tudod állítani a saját méretedet, amilyenre Te szeretnéd!
A méret kiválasztásnál, lehet kis méret, nagyon kicsi méret is.
Sőt amikor a progi elkészíti az első mintát és jóváhagyhatod hogy megfelel e, de Te a REDO gombot nyomod, vissza kiadja a méretválasztás lapját. Itt be tudod állítani, hogy milyen sűrűségű anyagra akarod! A tűgobelinek általában 70-80 öltést tartalmaznak 10 cm-ként, a sima kanava 40 öltést(ezt adja meg alapból a gép). Ez a méretét ugyan nem változtatja meg, csak az öltésszámot. De mint írtam, ha a TINY-t választod akkor 14x11 centi, ha a VERY SMALL akkor 20x15, ha SMALL akkor 29x 21 es lesz.
Remélem így érthető...
Én még nem jártam igy..
De lehet,hogy átmegyek a szomszéd városba fonalért,ha kicseréljük a defektes kereket az autómon:)
Azért nem merek rendelni,mert már jártam úgy hogy szám szerint egyezett a fonal,mégis árnyalatni eltérés volt:((Ez föleg háttérnél rossz!
Ezért ha kezdem a képet háttérfonalból mindig bevásárolok vésztartalékot!
Niki,segits légyszi!
Szeretném az Egri Bazilikát kivarrni majd,de a mintát kb. 30x40 cm-esben csinálja a progi. . ha kisebbet szeretnék, akkor a szimulátor szerint nem lesz szép. . .
Tudsz erre valami megoldást,vagy törődjek bele,és varrjam ki akkorában?
20x30-as elég lenne nekem..
köszi.
Normál alapra.
Majd azt is vennem kell.
Sajnos a tűalapot nem szereti a szemem már este...Pedig tudom,hogy nagyon szép a tű..
Sziasztok!
Akkor te is ügyes vagy!:)
Fonal:nem hiszitek el,elég nagy község vagyunk,de nincs egy normális méteráru bolt,ahol lehetne fonalat venni!!!Illetve egyáltalán nem lehet fonalat venni nálunk sehol!
Szóval rendelni fogok egy pár szint.
Progi:
Nem,nem az!
Niki küldött nekünk egy programmot leirással,nagyon szupi:)
Ha Niki jóváhagyja,én szivesen átküldöm neked emailben:)
Én ma csak este tudok majd varrni,mert főznöm kell,stb.,férjecske jön haza dél körül munkából,szóval "családi napot" tartunk:))
A 6 éves fiam mondja igy:)
Szép napot nektek,majd még kukk!
Sziasztok!!
Irigykedve olvasom,hogy milyen ügyesek vagytok!!
Gratula minden szerkesztönek!!!
Még neten nem vettem fonalat.Nálunk 70-75ft a puppets,más helyben nincs.
Nagy iramba haladok a Lilaruhással,sietnem kell mert kezdenem kell majd kicsifiamnak a repülöst!
Ez a konvertáló progi az az oldal amit Rosa irt-azt megtaláltam- vagy van másik is?
Kellemes öltögetést mindenkinek!