Gobelin (beszélgetés)
Lehet, hogy azért sem sikerült jól, mert elég kicsiben kellett volna: 16x16. Egyel nagyobb méretben már jól néztek ki. Ami kép meg kicsi volt, annak ez a méret már nagy volt. Bár az egyiken morfondíroztam, egy liliomon. Van két rózsa, egy búzavirág, ezért akartam valami más virágot.
Nem adtam fel.
:)
Én is úgy vagyok,hogy nem találok valami különlegeset:)
Imádom a rózsát,azért gondoltam rózsacsokrot,és nagyon jó,amit találtam,de valahogy nem az igazi:(
Minjá berakom a naplómba.
Én is képet virágos kerestem és próbáltam átváltani a program segítségével. Még nem találtam megfelelőt: 3-at kivarrtam az előszobába és nem találtam negyediket sorban és témában , kinézetre hasonlót. Gondoltam megszerkesztem, s háttérben azonosan kivarrom, bármilyen a fotó hátulja.
Próbálkozom még!!
Kipróbáltam a fotóval is, tetszett, csak a fiam ellenkezett hevesen, hogy nem kell róla kép.
Tegnap én sem varrtam,majd talán ma:)
Már megint csapongok...félretettem a Muchát is..
a gyerekek fényképét akartam kivarrni a progi segitségével,de valahogy nem tetszik a kép,amit a szimulátorja mutat...most azt találtam ki,hogy mivel imádom a rózsákat,szerkesztettem egy rózsacsokor mintát a progival és azt akarom kivarrni.
Kicsit snassznak tűnik a kép,de nekem tetszik:)
Lehet,hogy még keresgélek képet:)
melyik oldalra gondoltok?
Lemaradtam valamiről?:(
vagy a progira?
Sziasztok!!
Nagyon összesűrűsödtek körülöttem a dolgok.
A héten még nem volt tű a kezembe,majd délután mert már hiányzik az öltögetés.
Meg néztem az oldalt tényleg nagyon jó!!Azt hiszem élni fogok az oldal lehetőségeivel!!
Legyen szép a napja mindenkinek!!
szia!
teljesen nyugodtan varrhatod gobelinként. Nekem is van olyan mintám amit xszemesként kaptam, de én gobelinezek. Semmi különbség nincs a xszemes és gobelines leszámolós minta közt. csak a hímzés technikája...
Szia!
Üdv.az öltögetők táborában:)
Ha arra gondolsz,hogy keresztszemes minta alapján gobelint varrni,szerintem igen,varrhatod!
Csak gyere tanácsért nyugodtan,vannak itt ügyes lányok:)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Szerintetek leszámolhatós gobelinként varrhatom a keresztszemes mintát?
Köszönöm a válaszokat :)
no,én pont erre gondoltam:)
De nem tudok rájönni,hogy hogy kell kinyomtatni:(
Majd kiirom.
várjatok!
teszek fel egy képet a színkódos listámról. aztán meglátjuk hogy ki mire gondolt...
:))
nincs itt semmilyen kavarás:)
Én is csak a leirás alapján jöttem rá a használatára.
nagyon szupi!
hát,nekem ez nem sikerült...
csak a képet másolja be a szinkóddal..
nem baj,majd kiirom.