Gobelin (beszélgetés)
Sziasztok, holnap lesznek a picikéink egy évesek, mai fő elfoglaltságom a három torta megsütése volt.
Aludjatok jól, puszi Ilus
Sziasztok!!
A héten elöször sikerül kicsit öltögetnem!!
Szia Mindenkinek!
Kellemes öltögetést ebben a kellemetlen időben!
Sajnos azt még nem varrtam. Biztosan szép lehet.
Én is most kavarok a színekkel. Rengeteg árnyalat, néhol csak leheletnyi eltéréssel. Remélem sikerül jól összehoznom.
Igen, láttam a képet, csak eddig soha nem akartam téli tájat varrni, de itt a fórumon egyre nagyobb kedvet kapok hozzá. Eddig féltem, hogy túl rideg tud lenni, de inkább hangulatos.
Véletlenül a mostari hidat nem ismered, mert kezdek belebolondulni./a színeibe/
Tényleg szép, jó varrni!
Azt hiszem a reatex webáruházból rendeltem.
Amit most varrok az a melinától van, "A tenger" a címe.
Szia Márti!
Gyönyörűek a munkáid, mintha festmények lennének!
Szia Márti!!
Örülök,hogy ide találtál:))
Lányok,Mártiról tudni kell,hogy tárlaton már több dijnyertes alkotása is lett!!!
A madárolló nagyon szép és jól használható.
Nekem van.
szia!
üdv köztünk! szívesen fogadunk mindenkit! Jó öltögetést és ha bármi kérdésed van írj, valaki csak tudja a választ...:-)
lányok van valakinek madárollója? és varratbontója?
előbbiből kinéztem egy nagyon szépet az egyik oldalon és gondolkodom rajta...
látom most már mindenkihez eljutott a program. remélem mindenki boldogul vele és szebbnél szebb képek készülnek majd.
ma is sikerült elég jól haladnom a képemmel, ha minden nap tudok rá szánni egy kis időt hétvégére ez a lap is meglesz...
Nekem Bukarestben vettek kinai uzletbol a lampat nagyitoval egyben, asztalra kell felszerelni nagyon jo.Nezd meg a kinai arusoknal.
Zsuzsa64 koszonom a programot megkaptam lementettem csak kell kezdjem a tanulmanyozast,megegyszer koszonom josagod.
Szia, átküldtem a programot, remélem, megkaptad.
A kísérő szöveget nem javítottam át, ne csodálkozz a néven!
Sziasztok!
Egy gyonyoru vasarnapi deutan kivanok nektek!
Kerlek kuldjetek el a programot amivel fenykeprol leszamolhato gobelint tudok kesziteni,Koszonom elore kedvessegeteket.Margareta
szia!
kb 26x 36 centi
aztaaaaaa!!!!
Akkor jogos a bünti!!!:)))))
Lányok büntibe teszem magam:((Ma pakoltam a goblenes dobozomba 11 varratlan alapom van+3 megkezdett:((
Megtiltottam magamnak,hogy egy darabig újat vegyek!!!JAJ szegény fejemnek!!