Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Füstölthús leves recept

Füstölthús leves recept

Elkészítési idő 20 perc

A Füstölthús leves hozzávalói:
kifőzött füstölt hús leve
2 db tojássárgája
1 pohár tejföl
maradék füstölt hús
zsír (olaj)
liszt
pirított kenyérkockák


A Füstölthús leves elkészítési módja:
A kifőzött füstölt hús vagy sonka levét ízlés szerint felhígítjuk vízzel. Ezt követően aranysárga rántást készítünk, feleresztjük a lével és felforraljuk. Közben a tojássárgáját elkeverjük lehetőleg savanykás tejföllel, beleöntjük a levesbe és még egyszer fellobbantjuk. Laskára metélt füstölt húst teszünk bele és külön tálkában pirított zsemle- vagy kenyérkockával tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A füstölthús leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook