Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem is a munkahelyem az, ami befolyásolja, hogy mikor tudok megcsináltatni a fülem. A nyáron csak két hét kötelező szabadságom lesz augusztusban, de akkor meg a doki is szabadságon van. Tehát marad a szeptember. Azt hiszem fel fogom hívni az asszisztensnőt és megkérdezem, hogy mikorra menjek.
Peti, mikor láthatod a füleidet?
Jól elhúzzátok ám a dolgot, szeptember.. pláne hogy már akkor 10essel drágább is lesz. Biztos mondott időpontot.
Peti azért akar lesni a kötés, mert nem áll el a füled! :DD
Szia Orsolyapetra!
én is tegnap voltam nála, engem szeptember 6-án műt. :) viszont megkérdezhetem,hogy téged is felhívott ma,hogy szeptember 1-től drágul a műtét így 140 ezer ft lesz???hát ha ezt tegnap mondja aug.30-ra kérek az időpontot. :)))
@peti0829: Vérvétel azért kell, mert kiderül van e valamilyen bajod, allergia vagy hasonlók. Nem minden orvos kér vérvételt..
Nem is annyira vészes a kötés rajtad, csak úgy ránézésre is elég kibírhatatlan ilyen melegben! :D
@orsolyapetra Én múlthét csütörtökön voltam nála, jövőhét kedden műt már! :) Ha visszább olvasol láthatod a részelteket is!
Sziasztok! Most értem haza Jósvaytól. Nagyon aranyos és szimpatikus volt. Mivel a nyáron szabadságon lesz, és nekem is jobb az őszi időpont, így megbeszéltük, hogy szeptember 13-án fog műteni.Már most is izgultam...
Egyébként az sem volt semmi, ahogy bejutottam hozzá, és a beszélgetés kezdete sem volt egyszerűbb. Bementem a Kórházba, és a 3. emeleten leültem az elé az ajtó elé, amire ki volt írva, plasztikai sebészet. Már 1 órája ott ültem, de semmi mozgás nem volt, így sejtettem, valami nincs rendben. Ekkor lementem a rendelő elé. Amikor bementem, az egész táskámat ki kellett pakolnom, hogy a TAJ kártyámat megtaláljam, mire a doktor úr mondta, hogy csak traktorkerék nincs éppen a táskámban. Aztán már ment minden simán.
ezjó, de akkor kelett volna a kép, ha már levan véve a kötés :D
Ám vki írta h kellett vérvétel, az muszály v hogyvanez?
Vérvétel is megvolt! :D
Jöhet a műtét, alig várom már! :D
Olyan jó érzés lesz mikor a doki majd csinálja, és közben az a gondolat, nem fog többé elálni a fülem, wháá legyen már kedd!! :DD
A gézlap picit tényleg beleragadhat, de nem a sebbe, hanem inkább a bőrhöz ragad, ahogy a vér megszáradt rajta. A varratszedés pár másodperc, lehet érezni, de kibírható, akkorra már örülsz, h kiszedik, és nem viszket, feszül tovább.
Mondtam én, h mozgalmas lesz a hét!!!
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.