Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!Ma megtettem az első fél lépésem a műtét felé, írtam a doktor úrnak. Kumbi, köszönöm a tippet!!!!!
Peti, hogy érzed magad?
Ahogy húzódik össze a seb, lappad a füled, úgy érzed egyre bővebbnek a kötést P.Z. nem csinálja nagyon szorosra, nekem azt mta, h nem attól marad lapos a fül, hanem a műtéttől, ez épp csak rögzíti, védi 1 hétig. Én már keddtől (pénteki műtét után) be tudtam kukucskálni. Elég rondán lila volt, de örültem, h lapos.
3-4 napig fájdogál kicsit, utána viszket, és húzódik. Szóval nincs uncsi 1 hétig...
Én oldalt aludtam 1. éjszakától, a karomat a fejem alá tettem háromszögben, és a képződött lyukra helyeztem a fülem. Többen így csináltuk, máshogy nem nagyon lehet. A hétvége pikk-pakk eltelik, és utána tényleg sokkal jobb!
Kitartás! Pihenj sokat, akkor is, ha nem fáj!!!!
Tépőzáras pántot nagyobb drogériákban keress, biztasan találsz, ha nem, akkor környékezz meg kozmetikust.
Végül is lehet jópofa kendőket, kalapokat kapni, amik védik szabadban is a fület, meg ugyanúgy be lehet kenni napvédővel, mint más testrészt.
Inkább az 1 hét turbán nagyon meleg, de az 1 hetet meg jobbára lakásban töltöd. Nem lesz az annyira kellemetlen!!!
Am az betegség ki hisztiztem had fényképezzem le amit kivettek belőlem végül is ott árválkodott gézlapon a tálcán, nem akrták engedni de mondtam az enyém.. válasz: Csak volt :D.
Attól megvan még a fotó de nem rakom fel az ujjak miatt.
Tépőzáras fejpántot hol lehet kapni? Ha jól emlékszek DM-ben lehet, úgy írtátok.
Nem gondolok se a műtétre se a vérvételre oda megyek és túlesek rajta és elvan felejtve! :D
Nyaram oda ezzel,(Jósvay mondta is biztos vagyok e benne, csinálja meg és felejtsük el az elállós fület!) de legalább augusztus végétől már nem kell aggódnom a füleim miatt! Szóval megéri.. :)
Amúgy tényleg szimpatikus, aranyos, és rengeteget műt, elég tapasztalt, ügyes plasztikai sebész! Szerintem nekem sem lesz rá panasz.
hű ez szuper, nem is tudom volt e már valaki akit ilyen hamar műtött.
Ne izgulj a vérvétel sem lesz fájdalmas :))))) Rosszabb ha egy szúnyog csíp meg, mint a vérvétel, ugyhogy ne aggódj! ;) Inkább kerítsél valahonnan tépőzáras fejpántot a turbán utáni időszakra, jól fog jönni!
Végre valahára hazaértem. Kezdjük az elején. 9:30kor már a kötöző előtt vártam Jósvay-t, nővérek mondták csak 3 kor jön, picit ideges lettem... 7 óra várás, ülés ott, azt mondták délben jöhet de nem jött.(Jósvay írta bármikor mehetek, de délelőtt műtött..) Nos elérkezett nagy nehezen a 3 óra, késett fél órát még, 4-re sorra kerültem, elmondott mindent hogyan zajlik, persze semmi újat nem tudott mondani nekem már. Túl nagy a porcom, és a fűl felső részét kell átformálni. Időpontot is kaptam, mivel nekem minél előbb kellet meg bármikor ráérek, ezért már június 28. műt! :)) másfél hét már! Jövőhéten labor és utána műtét! :D 3 hét és túl leszek a nehezén! Meg érte várni 7 órán át azt hiszem... :)
Telefonon már írtam volna, de mikor megírtam a kommentet lemerűlt a telóm és így csak most tudtam írni, képzelhetitek nagy nehezen begépelem telón és kikapcsol... :DD
Vér vételtől jobban félek mint a műtéttől, mivel még soha nem vettek vért... azon túl leszek hétfő akkor gyerek játék a többi.
Peti gratulálok! :)
Jósvay egyébként augusztusban megy szabadságra, júliusban is műt még!
Gratulálok, örülök, h túl vagy a műtéten. Ha fáj, nyugodtan vegyél be Cataflom-ot, abban van gyulladáscsökkentő is, ami biztosan nem árt.
Éjszaka próbálj pihenni, és tényleg napról napra jobb lesz! 1 hét múlva pedig a varratszedés valami csodás élmény szerintem.
Az pedig, h esztétikusabb külsőt szeretnénk, miért lenne betegség?
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.