Francia bulldog (beszélgetés)
Sziasztok!
Van egy franciás ismerősöm, aki nem tud itt regisztrálni, de megkért, hogy kérdezzem meg: 3 és fél hónapos a kutyusa és még mindig nem áll fel a radarja! --> Aggódnia kell már?
És: hogyan kell, mi a módszer a fül felragasztásra???
Fontos lenne, hogy segítsetek! Nagyon aggódik!
Szia
Tudom hülyeség amit én tapasztaltam, a kaki evés ellen, nálunk egy kis fogkrém és persze fogmosás be vált :)nem nagyon szerette de többet nem is evet kakit :) és persze a száj szagon is segített:)
Szia
Kb 1 éves kora környékén már kifejletnek tekinthető persze mint tudjuk élete végéig változik mint mi is :) Yoda jobban van :)szedi szét a lakást, mintha semmi sem történ volna, gyorsan gyógyul és ezzel együtt egyre rosszabb :) bár ennek csak örülök.
Bizony,nagyon szepek a kutyusaitok!!!
Az enyemnek van egy terepszinu ruhaja, igy elneveztuk Öt Killah-hadnagynak,aki epp bevetesen van.Nagyon illik neki!
Sziasztok! Nagyon szépek a kutyusaitok!
Én is betértem egy turiba, s vettem a kis gazfickómnak egy kis rucit:). Hát kicsit többet vagyunk így kint, jobban bírja:).
Akiknek kakievéses problémája van:
Olvastam egy kutyakönyvet... ajánlom mindenkinek / Jan Fennell - Kutyapszichologia/-> Netről letölthető;), aki nem találja, s érdekli, szívesen elküldöm.
Szóval a kutyunak adni kell kis kocka ananászt. Elvileg ettől olyan "ízt" kap a széklete, ami elveszi a kedvét attól, hogy arra fanyalodjon, hogy egye. Bár nem tudom mennyire hatásos, mivel nekünk ilyen problémánk nincs... de gondoltam megosztom veletek.
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat, és a tanácsokat. Mostmár értem hogy miért nem akar a lépcsőn lefele közlekedni, de szívesen veszem ölbe és hordom úgy le ameddig csak kell. :) Abba még tudtok segíteni hogy kb a végleges magasságát mikorra éri el a kutyus?
Nagyon jó hír hogy Yodáról lekerült a gipsz :D . Reméljük tényleg hamar felépül!!!
Szia Yoda!
Tegnap a forumosok ötletét felhasználva, előkotortam a 16 éves fiam 1 éves korában hordott csíkos , plüss kabátkáját és aabban vittem sétálni. Nagyon dögös volt és még élvezte is. Az oviban nem adtam rá, mert ma is voltun nehogy kiröhögjenek , bár talán nem is fázott, annyit szaladt. Egyébként a Herosz kutyaoviba járunk xxII. kerületben. Őrült jó fej, ma egy kis mopsszal haverkodott, sajna buldik nincsenek.Ti tudtok valami francia bulldog találkozókról. Ő nagyon szereti a társaságot.
Szia berta17
Az én kutyusom is korpás néha de úgy vetem észre hogy a hőmérséklet változás miatt, nagy hidegben adjál neki ruhát mivel kicsi és rövid szőrű meg így hamar meg fázik szegény, lehet e miatt is vakarodzik, de a csirkés dolgoktól is lehet, próbáljatok neki valami mást adni pl. kacsa nyakat, pulyka húst az enyém nagyon szereti ezeket persze csak módjával és keverem neki Royal Caninal, tudom drága ez a táp de nekünk be vált. Milyen oviban voltatok ?
Sziasztok
Tényleg jobban jártok ha cipelitek a kutyikát a lépcsőn lefelé és persze a mélyebb emelkedőn se nagyon engedjétek le mert úgy jártok mint én Yodával, ilyenkor még nagyon gyengécske a csontozatuk a porc az ínszalag könnyen törik szakad és egyből jön a baj, sok vitamin és egyéb olyan készítmény kell nekik amik segítik ezek erősödését.
Sziasztok! Nekünk még sosem volt kutyánk. A lányomnak minden vágya egy francia bulldog kutyus volt, de a férjem hallani sem akart róla. Azt sem tudtuk milyen ez a kutya. Érdekes sztori nem untatok senkit, de most örömmel mondhatom, hogy van egy gyönyörű,édes, okos, mokás...BORISZUNK, aki olyan öröm, hogy sose gondoltam volna.
3 hónapos mult, a kakiját ő is szereti, de szobatisztasággal jól haladunk és ma voltunk előszőr oviban amit nagyon élvezett, de úgy elfáradt, hogy azóta alszik. Egy félelmem van, hogy vakarodzik. Csirkés eukabanát kap. 3X eszik, de csak a napi adag 2/3át. Nagyon formás, erős már 6kg fölött van.Lehet, hogy a kajától viszket? Nem bolhás, viszont korpás. Mennyi időnként fürdesem, nagy hidegben kell neki ruha? Várom válaszotokat.
Hali
Mikor lesz legközelebb tali a hajógyárin?
Köv hó első vasárnapja?
A 4 hónap körüli Lallert is vihetném oda, v még pici hozzá?
De tényleg...! :)
Egyszerűen csak most jutott eszembe, hogy megkérdezzem Tőletek, hogy a később - NYÁRON, szabad-e!!!!!
Különben is 2 és fél hónapos.