Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Inkább most?
2óra múlva Kiarát viszem ázni... :)
Szia!
Épp most juttottam el idáig! :)
Reggel csak felvettem a dominókat, mert itt voltak barátnőmék, az előbb mentek haza. :) Gyorsan beköszötntem oda, majd megnéztem a 17 jelet, amit kaptam, visszaküldtem hasonló szépeket a feladóknak (neked is), és most itt vagyk és neked válaszolok először!!! ;)
Igen, mert ha túlléped a munkaidőt, túlórapénzt kell fizetniük! Meg egyébként is, pénzzel csak nagyon szigorú szabályokat betartva lehet - elvileg - dolgoztatni. Meg vannak határozva a szünetek is törvényileg...
Ráadásul próbaidős vagy, gondolom. :)
Szóval nem egyszerű ám! :D
Én ma buktát sütöttem, a júliusi babás fórumon kaptam az egyik csajtól. Egyszerű és még nekem is sikerült. :DDD
Csak egy kicsit túlsütöttem, vékonyan lefeketedett az alja. No, majd legközelebb tökéletes lesz!!! ;)
Szia!
Jujj ,de gyors vagyok magamhoz képest!!! :DDDDDDD
Hogy telt az első munkanapod?
Nem kívánom most a levest, és a csirkepörit se.
A görög rakott burit is úgy szedtem, hogy ne legyen benne hús. Kiarának persze szedtem azt is, erre a piszok kiscsaj nem meghagyta??? Elég nehezen ment le a torkomon...
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...