Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Az idegeskedés miatt már mindegy. Volt már elég, legalábbis remélem.
Pihenj sokat! Puszi!
Ja, mostanában semmi nagyon extra nincs.
Ha már a naplónál tartunk: tök érdekes, hogy 40 embernél vagyok a kedvencek között, de csak vagy 10zel szoktam beszélgetni...
Kiara naplója csak 5 embert érdekel rendszeresen.
Megvagyunk. Nem tudom, olvasod-e a naplómat? Ott elég jól le van írva minden. Ma volt egy lelki mélypontom, de talán sikerül legyőznöm. Igyekszem, de a kisördög egy dög, mindig visszatér és sunyin letámad. Amúgy is képes ilyenkor rémeket látni az ember lánya, hát még ha éjjel küldözget SMSt a betolakodó...
Szóval kész vagyok. De szerintem az idő is teszi.
Mondjuk amilyen életet te élsz, nem csodálom, hogy nem nagyon fér bele, hogy még fórumozz is... :DDD Tetszik, hogy mindig nyüzsögsz/nyüzsögtök Gyurkával.
Jobbulást neked. Egyél sok-sok Cvitamint, mézet, és egy kis kálciumot. És én is remélem, hogy a pocakod alja valakitől fáj, nem valamitől. ;)
Szia!
Én naprakész vagyok belőled, mert a kedvencek között van a naplód. ;)
Csak nagyon régen néztél be ide. :( Ha nem lennénk Marcsival, már kihalt volna a fórum...
Wow! :D
Szóval Te leszel a legjobb főpénztáros! ;) :DDD
Elolvastam.
Az a lényeg, hogy megúsztad baj nélkül. :)
Az állást meg úgyis megkapod, úgyhogy készülj a munkára!!! Azaz készüljetek vásárlók, jön a tökéletes - milyen munkakörbe is jelentkeztél? :D
Szia!
Mindjárt elolvasom a naplódat, máskor is szoktam. :)
Itt esett az eső délelőtt, meg egész nap olvadt és fújt a szél. :( De nem volt hideg.
Reggel ott lesz az ajtótok előtt egy nagy vagonnal, vigyázz, bele ne ess! :D
Majd ésszel szidlak, mert annak a jele a fülvörösödés és arcpirulás, de ugyanezek a jelei a hazugságnak is, és nem akarom hogy az interjúzató az utóbbit szűrje le... ;)
Szia!
Húúú, de fáradt vagyok!
Szép kis hóesés volt nálatok is, most néztem a naplódban....
Na hagyjuk!:D
Kiara?
Lehet... :)
De akkor csakis azért, hogy Felem ízlésében továbbra is higgyek... :S
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...