Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Oh, köszönöm a bókot, irulok-pirulok... :) Ami késik, az eljön! ;)
Az a baj, hogy mivel kiskorú voltam, nem élhettem a reklamálás jogával, meg amúgyis, egy kétévesnél ugye nem mérhető fel, hogy gyártási hiba, vagy fejlődési sajátosság. De mire kiderült, hogy nem múlik el, már késő volt... :DDD
A kíváncsiság nekem gyári alkatrészem. :DDDDDDDD
És mivel valami olyasmivel van összeépítve, ami a működésemhez nélkülözhetetlen, a szervízben azt mondták, nem tudnak mihez kezdeni vele... Szóval gyártási hiba. :DDDDDDD Gari meg már nincs rám, úgyhogy marad ez a hiba...
A bolt nevét is vettem, köszönöm, hogy kielégítetted a kíváncsiságomat! :DDD
Most gondolj csak bele, ha lett volna egy lyuk az oldalamon, kiesett volna rajta a gyerkőc. :DDDDDDDD
Szia
Hát jövőhét kedden kezdek egyből szabadnappal.Kedden dolgozok először reggel 6:15-re megyek , szóval Én már 4:30-kor kelek és 5 órakkor indulok.
Szia! :)
Mikor kezdesz az új munkahelyeden? És milyen bolt ez? Ha jól emlékszem valami élelmiszer-jellegű... Írd körül, vagy írd le a nevét úgy, hogy a magánhangzók helyére pontot írsz és akkor kitalálom. ;)
Jah, már értem. :)
Jó éjt neked is! :)
Na, erről lemaradtam: akkor végül sikerült a pasiztatás! :) Nem rémlik, hogy írtad volna bárhol...
És mikor megyünk keresztelőre??? Na jó, vicc volt... Mikorra várható a létszámduplázás?
Várom a naplóbejegyzésedet, de egyelőre még nem látom. Sebaj, de legalább most nem kerülgetjük egymást.
Jut eszembe! Kecskék?
Hát, nem.
Bár most kicsit nyugi van már, a múlt hét volt iszonyat. Szombat-vasárnap arrébbmenni is rossz volt, úgy el voltam fáradva.
Na, gyorsan észrevettelek...
Szia! :)
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...