Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Még mindig beteg vagy? Meló?
Várnám a naplóbejegyzést, de úgy látom, még nem írtál. :)
Szia!!!
Jajj, vagy 1000 éve nem beszéltünk. :)
Szia!
Hiányoztál!
Hogy vagy?
Szia szia drága!
Pillangó bogárka!
Hihihi:)
Vigyázz magadra, te csaj!
hol sikerült megfáznod?
Szia!
Bocsi, ma nem voltam egész nap, este fél 8kor estünk haza. Dédiéknél sajna nincs net.
És holnap is oda megyünk, szóval nem leszek napközben.
De karácsony óta végre be lesz festve a hajam!!! :)
Szia!
Atyám, de rég beszélgettünk...
Pihenj csak, rád fér, fizikailag és szellemileg is.
Jó éjt!
Igen láttam a gyertyát!Köszönöm!
Szép nagy már a pocid,Én meg azt láttam!
Remélem nem haragszol ha lépek!Próbálok egy csöppet pihenni , mert holnap meló!
Tudom, olvastam.
Gyújtottam gyertyát is...
Nehéz ilyenkor bármit is mondani, azért is küldtem inkább az ölelés-jeleket...
Öcsém, ha ezt látnád, amit most én, tutira elmosolyodnál...
Kiara ül Felem ölében, hallgatják az AC/DC-t és rocker-módra rázzák a fejüket. :)
Most olvastam a naplódat.
Hát, disznó komának ez a sors volt szánva... De én sem bírnék végignézni még egy csirkenyak-elvágást sem. Ez úgy szokott működni, hogy én bent a házban, ez a történet meg kint az udvaron. Disznót pedig csak már mozdulatlan állapotban hozzanak hozzám 10 méternél közelebb, mert a hangját sem bírom szegény párának, miközben épp bevégzi a sorsát... :(
Régen, mikor kicsi voltam, ezért kellett az egész családnak 4kor kelnie, hogy 6ra, mire felébredek, már meg is legyen merevedve szegény pára...
Viszont az tök jó, ha ennyire bejön a munka! Erre kell koncentrálj, meg a pozitív dolgokra - mondom ezt én a depimmel... :DDD
De tényleg, most már végre nem kell olyan sokat autókáznode, ismerős környezetben vagy, és azért az a bolt valahol mégiscsak a tiéd, nem csak "vendégmunkás" vagy ott!!!
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...