Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Hát, én még a mókusokat se bánnám, imádom őket. :) Bár igazából majd' minden állatot, ami 4 vagy kevesebb lábbal rendelkezik és gerinces.
De hát a másodikra max. a rigók, cinkék és verebek szoknának, bár utóbbiak miatt vagyok bizonytalan.
Nyuszikák jól vannak? :)
Jajj, mikor megláttam a képet a naplódban, kedvem lett volna egyet alaposan megszeretgetni. :)
Valamelyik nap meg rámjött, hogy szeretnék egy kiskutyát.
Teljesen megkergültem. :DDD
Kiarának megígértem, hogy tavasszal rendbe rakjuk az erkélyt és utána szerzünk madáretetőt. Remélem, ideszokik 1-2 madár majd a télen és jövő tavasszal már nekünk fognak énekelni. Bár, így jobban belegondolva, kell nekem, hogy hajnal 4kor rigóénekre ébredjek? Asszem még felülvizsgálom ezt az ígéretemet... :DDD
Délutános műszak!
Kukk!:d
Kukk! :)
Szabadnap vagy délutános műszak? :)
Szia!
Haladunk ám, már látszik a konyha. :P Mármint kilátszik a dobozokból. :) A fürdő is alakul, és ma éjjel már végre a gyerekszobában alhatunk a szivacson, nem a kanapén kell. Iszonyat kényelmetlen volt, főleg szegény Felemnek. De csak 1 hónapig lesz ez is, mert nemsoká jön a szép sötétbarna kanapénk. :) <3
De legalább végre van munkád! ;)
Pont tegnap mondtam felemnek, hogy nagyon nagy kedvem lenne most elmenni egy itteni németnyelv-tanfolyamra. :P De hát pillanatnyilag nem kivitelezhető... Még pakolunk vagy egy hétig, és Kiarát sincs kire hagynom.
Szia!
Jujj, kíííszen vagyok... sehol sem tartok a pakolásban, de már most halálosan unom...
Mi újság veled?
Szia!
Bocsi, de pakolás véghajrában vagyunk, pörgünk (bár én csak pörögnék, ha tudnék) ezerrel.
Ha minden jól alakul, akkor délután nagyjából végzünk is, csak azok a dolgok maradnak kint, amiket még használunk.
Egész délelőtt szarul voltam, de azért próbáltam minél több mindent megcsinálni, hogy ne unokatesómnak és a barátjának kelljen mindent. De hát túl sokat nem értem... Bár, ha azt nézzük, én pakoltam be 3-4 dobozt.
Babóca odabent egsz jól elvan, csak az anyja van kibélelve nyűgökkel. Úgy rendeződtem át, hogy nem érzem se a pisilési ingert, se a nagydolgot, hanem csak megfájdul és kemény lesz a hasam. És ha nem figyelek rá oda, mivel nem szoktam meg ezt, nem látogatom meg az árnyékszéket. :( Már megpróbáltam Pindúrral megdumcsizni, hogy pakoljon át odabent, de csak a boxon és a foci jár az esze... Tuti, hogy fiú!!! :P
Köszi, lesz!
Kiara legújabb hóbortja, hogy 3/4 12kor már aludni akar. Már alszik, az előbb szenderült el. Este meg nem bírok vele, mert ha fáradt, nem fogad szót és rosszalkodik. :(
Szia!
Akkor megint jól elkerültük egymást... :)
Vasárnap viszont nem leszek, vagy csak este, mert szombaton költözünk, vasárnap meg jövünk vissza kitakarítani a lakást meg végelszámolni a főbérlővel.
Itt van barátnőm kislánya, barátnőm meg elment a városba a kisebbik fiúval (nagy oviban). Ezek ketten olyan édesek együtt! Most épp kacarászva rohangálnak a lakásban. :)
Ahogy az előbb elnéztem őket, rájöttem, hogy két kiscsajjal tökéletes lenne az életem. :) De ha kicsi fiú lesz, akkor sem hiszem, hogy hiányérzetem lesz. Hálát adok az égnek, hogy lehet gyermekem...
Hihi, kihalásztam. :D
Most azt várja, hogy vége legyen a BKnek, és aludhasson. Cumi és alvóspelus már beélesítve. :D
Vagyogatok. Vagy csak az árnyékom?
Mire ezt olvasod, már a fürdőben leszek, Kiara ázik és kiabál... :)
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...