Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Bocsi, hogy eltűntem...
Nálunk fordítva van a dél, először van alvás, aztán van ebéd. Azért is tűntem el, hogy összedobjam. Görög rakott burgonya lesz, nagyon szeretjük. Bár kicsit már kezd sok lenni a krumpliból, 3 napig ettük a tárkonyos burifőzeléket... Szóval ha ez most elfogy, egy ideig nem akarok burit látni, mert én szörnyen gázosodom tőle. Már a saját szagomat sem bírom... :(
A baj csak azzal van, hogy szeretem. :)
Nálatok mi a menü?
Ja, leves nem lesz, mert annyira ne mvagyunk oda érte, és 3 napig ettük a pulykanyaklevest. Tegnap már Kiara nem is ette meg, inkább lenyúlta az apjától a főzelékhez evett kenyeret és bedarált belőle 2 szeletet... :DDD
Mezőkovácsházán.Február 23-án adják át!Egy teljesen vatta új bolt!:D
Mi volt az ebéd?
Úgy legyen!
Orosházán tanulsz be, és hol fogsz dolgozni?
Basszuskulcs, az rengeteg...
És ez buszköltség, vagy benzin? Vagy a busz nem is megoldható, mert nem úgy jár, hogy jó legyen?
Holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Hát eléggé várom , csak félek , hogy megleszünk februárba sanyargatva anyagilag.Sok a számla és még a sok átjárás is!Hmmmmm Csak a beutazgatás 50000 ft.
Ez úgy van, hogy hivatalosan 7- 1/2 5-ig van a munkaideje, de 6ra jár és tovább marad, és ez túlóra. És ha sok munka van (márpedig van szerencsére), akkor szombaton is bemegy egész nap, meg vasárnap délig.
Csak hát ez fárasztó sajnos.
okéoké
Feled mikor megy vissza?
Ja tócsni!
Értem!
Javítottam a színt kékre!:D
Krumpliprósza = lepcsánka, lapcsánka, tócsni.
Nem tudom, melyik néven ismered... ;)
Amúgy a naplóban kicsit túl világos a betű az utolsó bejegyzésben, jojózott a szemem, mire elolvastam. :)
Krumpliprószát sütött Felem, közben én unokatesómnak próbáltam megboltolni anyósék nem használt mosogatógépét. :)
És persze Kiara is itt rodeózik. :)
Szia!
Szokás szerint jó gyorsan... :DDD
Bocsi, hogy eltűntem, hazaért Felem, utána meg be kellett áztatni Kiarát, meg a szokásos esti rutin...
Jó éjt nektek is!
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...