Fórumozás, de hogyan? (beszélgetés)
Édes vagy! A sorozatfüggők is ezt mondták. De kinagyítva szerintem nem rossz ám a csaj, bár lehet, hogy ez csak egy jól elkapott pillanat... Felem is azt mondja, hogy a csaj labdába se rúghat mellettem, de vajon higgyek neki?
Talán mindegy is, amíg engem választ...
Láttam!Csak egy picit piszkálni akartalak!:D
A képen a csaj az ellenfelednek érzi magát? Brrrrrrrrr.......Izlések és pofonok!:D
Szia!
Most nem, köszi, tegnap fogyott el... :DDD
Helló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szilvásgombócot? :D
Szia!
Bocsi, homeopatánál voltunk... Az előbb értünk haza. :)
Nna, most megint hazajöttünk a belvárosból... :D
Délelőtt nem tudtuk leadni a buszbérletet, mert csak délután van félfogadás, úgyhogy mehettünk vissza... :)
Szia!
Bocs, hogy csak most, de most értünk haza...
Ez természetes. Ti is nagyon szeretnétek babót, lett is remény, és tudjuk, mi lett a vége... :'(
Elhiszem, hogy rossz érzés is lehet egy kicsit, hogy Ti mennyire szeretnétek, nekünk meg csak úgy összejön. Ebben nem, de én is sokszor tapasztaltam, hogy az élet néha mocskosul igazságatalan!
Szép jó éjszakát Nektek!
Irigyellek egy picit , nagyon a babó miatt!:D
Reméélem nem gond , de moast megyek alukálni!Jó éjt nektek is!:D
Hát megmondhatója a párom , hogy jót mosolyogtam!
Bevalhatok neked valamit?
Jól megnézted Te is a pozitív tesztemet? Tessék olyat produlálni, mánis-de-rögtön!!! ;)
Amúgy az nem Kiaráé, hanem a mostani. :)
És hol van a fénykép a krémesről??? Tessék mondani, hogy csorgassam így a nyálamat???
Még nem. Fel kéne próbálni a készletet, mert van ám egy pár darab, ami nagyobb! :D Direkt eltettem, miután Kiarát megszültem, mert sejtettem, hogy még kelleni fog. No meg nem akartam senkinek se odaadni a 8ezerbe került, pár hónapig hordott cuccokat. :DDD
A héten fel kell próbálgatom, mert hétvégén megyünk a Shoppingba Bécsbe, addigra tudnom kell, mennyi is kell. Remélem, csak 1-2-t kell vennem. Maximum. De majd kiderül! :DDD
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Álljunk meg egy szóra! Vagy ne? Fórumozás és a magyar nyelv..
- A fórumozás pozitív és negatív oldala(i)
- Pár ember igazi mérgező. A kinti fórumozásaikat elnézve...