Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Na és mit gondolsz, mi lesz Alonsóval? Az elmúlt héten több forrásból hallottam, hogy nem is a Renault-hoz, hanem a Ferrarihoz megy. A Ferrari egy belső ülésén állítólag megemlítették, hogy tárgyalnak vele, Felipét pedig a belgiumi hétvégén látták a Toyota motorhome-jában, de én ezt nem veszem be, mert szerintem egyik fél részéről sincs meg a motiváció. Miért menne Alonso a Ferrarihoz, ahol az általa is veszélyesnek tartott Kimi Räikkönen lenne a csapattársa? Cseberből vederbe. Ott ugyanúgy nem kapná meg az elsőhegedűsi státuszt, mint a McLarennél. És miért választaná őt a Ferrari? Massa Räikkönen méltó ellenfelének bizonyult, sokkal olcsóbb Alonsónál, könnyű vele együtt dolgozni, és Nicolas Todt a menedzsere. Ráadásul Jean Todt személyesen sem szenvedheti Fernandót, különösen, amióta Alonso 2001-ben megállapodott a Ferrarival, aztán mégis aláírt a Renault-hoz. Ha most ennek ellenére a Ferrarinál köt ki, annak csakis valamilyen szponzori megállapodáshoz lehet köze.
Ezt tegnap olvastam. Egyik sem tetszik. Rosszkedvű lettem.
Szia! [2007. szeptember 25.] A5
Felipe Massa egyértelművé tette, hogy az évad utolsó három versenyén a Ferrari érdekét fogja előtérbe helyezni, ám nem részletezte, hogy ez mit jelent a Kimi Räikkönennel vívott háziversenye szempontjából.
Ezt olvastam az előbb! Van tovább is!
Sinus!
Ha megkérünk szépen,borzolod a kedélyünket?Én nem bírom ki a hivatalos bejelentésig!Most vagyok felkészülve egy infarktusra!
Azt a szószátyár mindenit!
Borzold csak a kedélyemet. :-)))
Kimi-vel én már beszéltem, de tudjátok Ő milyen "szószátyár", viszont nem árulom el, hogy mit mondott, mert várok a hivatalos bejelentésig.
Nem akarom borzolni a kedélyeket feleslegesen.
Vasárnap úgyis sikerült borzolni.:((
Igen,ha megtennéd,hogy rákérdezel! :))
Neked biztos bizalmasan odasúgja az infót!
Sokat lendítene a kedvemen egy jó hír!
Ubiszezon van, nincs miről beszélni. Ne aggódj.
Kimivel beszélek, kérdezzem meg?? :-DD
Ezt olvastam,de ez majdnem ugyanaz szó szerint,mint alig egy hete.És akkor is zsigerből cáfoltad.Jó,tudom,nem te döntesz Felipe-m helyéről,de a múltkori érveid engem meggyőztek.
Vagy kezdjek félni?????????????
Sajnos van hír (vagy híresztelés).
Azt írja egy brit újság, hogy Massa kell(ene) a Toyotának. Persze ez nem új, de arra hivatkoznak, hogy a Ferrari nem teljesen elégedett vele. Azt kérdem ezt honnan veszik?
Szia Kata!
Senkiről semmi új hír,és ez nálam legalábbis most jó t jelent!
Ma elég sokat foglalkoztak az F1-es portálok a Renault csapattal. Kimi valószínű már Japánban van. Azt mondta csütörtökön bejárja a pályát
Izgalmas hétvége igérkezik. Sok minden eldőlhet most.
Mi nem haragszunk sinusra,de nem is velünk volt a nézeteltérése,majd virgilius eldönti,hogy ő haragszik-e.Nem hiszem,hisz nem történt semmi,de majd ők lerendezik.
Semmi új hír,és ez most jó hír! Ugye sinus?