Fontosnak érzed, hogy Nőnapra felköszöntsenek? És ajándékot is vársz? És mit? (beszélgetés)
Én igenis fontosnak érzem, ugyanúgy , mint húsvétkor az én párom is kap egy piros tojást.
Nem felejtkezek el róla:)
Én se nagy dolgokat várok, mindig virágot kapok , szerintem kellenek ilyen napok is a szürke hétköznapokba.
Sőt megyünk anyósékhoz, anyukámhoz , mert jól esik MINDEN nőnek, ha legalább egy szál virággal megajándékozzák!
"A nemzetközi nőnap létrehozói szerint az egyszerű, de mégis történelmet alakító nők napja, ami szerintük azt a küzdelmet eleveníti fel, melyet a nők évszázadokon át vívtak azért, hogy a társadalomban egyenlő jogokkal és lehetőségekkel élhessenek"
Azzal, hogy egy férfi felköszönt ezen a napon, a nők egyenlősége előtt tiszteleg és elismeri az erős nők küzdelmét a jogaikért, amiknek köszönhetően ma ott tartunk, ahol.
És ez szép :-)
Szerintem, minden nő örül, ha felköszöntik, főleg, ha csupán azért teszik, mert nő. Értem én, hogy szoci ünnep, meg minden, de bizony, én is örülök, ha megemlékeznek rólam. Mert akármi is az ünnep eredete, attól én még nő vagyok...
(DE pl. a Valentin napra nem tarok igényt)
Szeretem ha felköszöntenek és ez minden évben meg is történik!
A párom nekem is és a lányainknak is vesz kis cserepes virágot. Ma a lányok jácintot kaptak én pedig kálát. És nagyon örültünk neki!
Természetesen fontosnak tartom, hogy megtartsuk az ünnepeket és méltó módon kezeljük azokat, akár nőkről, akár férfiakról, akár közös ünnepekről van szó.
Ez választja el a hétköznapokat, az ünneplés. Nagyon szegényes élete van annak, aki nem akar/tud méltó módon ünnepelni.
nem! egyáltalán nem érzem fontosnak, fölösleges pénzkidobás.
Szerencsére az anyáknapja számomra már fontosabb:-)
Én nem várom el, de ma reggel nagyon megleptek. A férjem reggel puszi nélkül ment el dolgozni, és én már pityeregni kezdtem, hogy még puszit sem adott.(Persze nem a nőnap miatt, hanem, mert minden reggel elköszön).
10 perc múlva jött vissza és kaptam egy fonott kosarat, ami tele volt virággal ültetve.
Ajit nem várok, de jól esik ha felköszöntenek.
A páromtól rosszul esik ha nem teszi, de azért nincs belőle örihari.
Ugyanolyan nap mint a többi, de azért mégsem :)
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk?