FONTOS!!! Vérvétel laboreredményt tudna valaki értelmezni? Bepánikoltam kissé... (tudásbázis)
Ha csak ennyire veszed komolyan,amit mondanak, akkor okés.Örülök te értetted mit írtam:)
Kitartást és sok sikert!
na hahó, aki szt hülyeség, h itt érdeklődök, az legyen szíves, tartsa magában a véleményét, és legyen kicsit empatikusabb, mert nem kívánom nekik a mostani lelkiállapotomat.
aki segíteni próbál, annak köszönöm. és még egyszer:
- google-ban én is nézelődök nyilván
- megyek dokihoz csütörtökön, mivel felhívtam, elmondtam, és azt mondta, menjek be
csupán szeretnék előzetesen tájékozódni, mert egyelőre pl. ott lebeg hatalmas betűkkel lelki szemeim előtt a "hepatitis" szó, és egyéb izgi dolgok. és ez sz@r így, úh gondoltam, hátha van itt olyan, akinek van fogalma erről. elvégre a Hoxa azért (is) van, h segítsünk egymásban, ki mihez ért, nem?...
köszi a segítséget, megyek dokihoz holnapután, de ha elolvasod a részleteket, sztem nyilvánvaló, h kissé be avgyok pánikolva, és addig is, szeretnék tájékozódni...
meg hátha volt már valakinek ilyesmi érték, és akkor tudja, mit jelent.
tehát, ami határértéken kívüli:
- monocita: 10% (a 3-8% helyett), ez gondolom nem para annyira
- We: 20 mm/h (3-15 kellene), augusztusban meg 30 volt
- LDL koleszterin: 2,77 (max. 2,59 lehetne), ez se tűnik vészesnek
és a LÉNYEG:
- GOT: 63 U/l (2-37 lehetne), ez 2004-2008 között 25,21,24,23 volt (tehát kiegyensúlyozott, átlag 23), és még 2010. augban is 21, azaz négy hónap alatt HÁROMSZOROSA lett...:S
- GPT: 120 U/l (2-37 lehetne), ez is kiegyensúlyozott volt eddig, 2004-2008 között 16,15,18,17 (átlag 16,5), 2010. augban 18, azaz négy hónap alatt HÉTSZERESE lett, és a normál érték háromszorosa :SSS
ért valaki ehhez? jól jönne minden hozzáértő infó...előre is nagyon köszi!!!
Majd kapsz a fejedre:)
Én tudatlan bunkó, miért is ajánlom, hogy ne itt kérdezze,mert 50 különböző választ kap, hanem szakembernél?!
Azért nem elemzem X és drága Y, mert FELELŐTLENSÉG!
Nektek sok sikert hozzá!:)
Elég jártas vagyok ebben,mivel a pcos-m miatt állandóan járok különféle vérvételre.
Miért pánikoltál be és hol vannak az eredmények hogy megnézhesük?
Szia!
Írjad be a google-ba a rövidítéseket. Kiadja mi micsoda, mi az ideális stb.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell értelmezni? A szerelem nem egy, hanem az egyetlen lehetőség, hogy boldogok legyünk... ez vallomás, vagy csak kijelentés?
- Valaki segítene értelmezni? Down szindróma 1:30
- Van valaki aki tudja értelmezni az MR vizsgálati eredményeket?
- Édesanyám PET-CT eredményét ma kapta meg, de a gyógyszeren kivül nem lehet értelmezni rajta semmit, aspiratioja valami ilyesmi?
- Hogyan kell értelmezni az alábbi mondatot?
- Ti, hogy értelmeznétek ezt? (18:)