Fogyókúra verseny 05.26.-tól (beszélgetés)
Sziasztok!
Jajjj hát igen a csíkok, nekem addig nem is volt, míg terhes nem lettem. Hirtelen akkora lett a mellem is, hogy az is kicsíkosodott, meg hát nem híztam sokat, de persze megjelentek mindenütt a csíkok-combon,fenéken,hason :SSSS
Itt vagyok 28 évesen és sosem leszek olyan mint régen. Sosem lesz szép a bőröm mint volt és feszes a cicim...
Bár az utóbbi időben mellfelvarrás gondolatát fontolgatom, csak hát nincs az embernek ennyi pénze...
Bár ha jobban meggondolom, a cicim feszes lesz, de a bőröm mindenütt csíkos, boáááá
Csodálom hogy a férjemnek tetszem még!
Sziasztok!
Jajjj hát igen a csíkok, nekem addig nem is volt, míg terhes nem lettem. Hirtelen akkora lett a mellem is, hogy az is kicsíkosodott, meg hát nem híztam sokat, de persze megjelentek mindenütt a csíkok-combon,fenéken,hason :SSSS
Itt vagyok 28 évesen és sosem leszek olyan mint régen. Sosem lesz szép a bőröm mint volt és feszes a cicim...
Bár az utóbbi időben mellfelvarrás gondolatát fontolgatom, csak hát nincs az embernek ennyi pénze...
Bár ha jobban meggondolom, a cicim feszes lesz, de a bőröm mindenütt csíkos, boáááá
Csodálom hogy a férjemnek tetszem még!
Mondjuk szerintem bőrtípus függő is, hogy mennyire lesz csíkos az ember. Én 14 kilót fogytam, és meg sem látszik a bőrömön. Van akin 3-4 kiló fogyás is azonnal meglátszik.
De az ilyen olyan igazságtalan. Az ember lánya le akar fogyni, szép akar lenni, erre meg kell küzdenie a fogyási csíkokkal...
jajj, hát idén is nagyon narancsbőrös lettem ... sosem volt szép feszes a bőröm,de idén különösen tele vagyok "gyümivel"...
ma bűnöztem.. :( le is írtam a naplómba... egész héten alig ettem,ma meg totál kívánós voltam (nem vok terhes)...reggelire ettem egy pizzáscsigát, és most ebéd-uzsira egy kis sült szalonnát vékonyka kenyérrel. És egy fél karalábét..
Többet nem eszek ma.. nem akarom,hogy a lement kilók visszajöjjenek....
Izomlázam van a tnapi tornától.a karomban, mellemben és a combomban...hehe...legalább tudom,hogy van izmom,még ha jó mélyen is...
sziasztok! először is jó hétvégét nektek.
másodszor: tnap kényszer torna volt..voltam felvételizni egy egyetemen, és 50perces aktív torna volt,ami azt jelenti,hogy szinte végig futás különböző feladatokkal, meg gimnasztika, szekrényugrást, stb... hát szakadt rólam a víz,de végigcsináltam :) jól esett a lelkemnek,hogy nem adtam fel. :) a kajám sem volt sok, reggel ettem egy fél zsömit, hogy nehogy rosszul legyek a vizsgán, aztán ebédre megettem a másikfelét, aztán mikor hazaértem akkor ettem egy kevés spagettit (amiből eddig végtelen mennyiséget be tudtam falni, most csak pár villányi ment).
a súlyom 85. vagyis egy hét alatt nagyjából 2kiló ment le. részben örülök,részben meg mivel türelmetlen vagyok ezáltal nem is dob fel annyira ez a súlycsökkenés, mert mehetett volna mondjuk kétszer ennyi le.. na mindegy, majd beindul..nem igaz?
Nem, nem...én vagyok a hülye, ez most már biztos :)))
Mindenkinek CSAK saját mérlegelője van!!!
:DDD
Nézzétek el nekem!
Ugye mindenkinek csak saját mérlegelője van???
Nincs közös, ugye???
Remélem nem vagyok teljesen hülye???
Sziasztok!
26 éves vagyok, költözés után, közben...egyenlőre nincs mérlegem, sem centim, de van helyette plussz kilóm :) Nem is egy.... Röviden annyit, hogy mindig elégedetlen voltam az alakommal, sokat fogyóztam, diétáztam, voltak tornás korszakaim is, hol híztam, hol fogytam, aminek a bőröm látja kárát! :S Mostanában nem vagyok valami pozitív ezért jöttem fel az oldalra, hogy erőt vegyek innen a fogyókúrámhoz! Remélem az új életemhez, "új" test is társul nemsokára! :) A mostani tervem: sok mozgás és diéta! (Kenyér, tészták, zsíros ételek, cukros egyéb nyalánkságok, csokik, sütik...egyéb nasik kilőve, helyettük zöldség, gyümölcs, sovány húsi, halacska, fehérje...és sok folyadék!!!)Szeretnék végre megfelelni magamnak! Remélem itt sok "sorstársra" találok! Sok sikert mindenkinek!!
Naaaaa, gratulálok!!!
Bár nekem mutatna a mérleg már 54 kg-ot...
A cél ugyan 55 de jobb volna a kevesebb!!! :D
Na ezt gyorsan elküldte, csak annyi a méricskélés második része, hogy eddig azt hittem hogy vagyok vagy 69kiló, de 'csak' 65,3kilóról indulok! :) (már ettől fel vagyok dobva, csak nehogy a nagy örömködéstől betoljak majd egy fagyit :)) majd minden héten ezen fogok állni, úgyhogy ez alapján írom az eredményeimet. (mér testzsírt is, hátha az is lejjebb megy, bár a referencia adatok szerint még a normál csoportba tartozom)
ez is egy jóóó nap :)
Én is, én is!!!
Ha nem tanulok, mert sajnos most vizsgaidőszak van!
- Jobbulást!
A zumbát én is nagyon szeretem, járok heti 1x vagy 2x.
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra verseny!!! Akit érdekel, írjon.
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra!
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.