Fogyókúra verseny 05.26.-tól (beszélgetés)
64,9kg, (-0,8kg)de tegnap 64,5kg voltam, most már legalább hatvanNÉGYvalamennyi. Meg a mensi is. (akkor ezért lehetek nehezebb a tegnap mértnél)Van már ellipszistrénerem is, majd azon is tekerek.
nekem már az is nagy eredménynek számít, hogy a sok kenyeret, kiflit teljesen minimális szintre tudtam szorítani, és hogy megiszok napi 3liter vizet (mikor eddig a sok folyadékot a tea-persze cukorral- jelentette)
Lányok! Reggel mérlegelés!
Már előre félek, mensi közeli állapotok és vízvisszatartás várható!!!
Na most meg fogtok kövezni :))))
Ráálltam a mérlegre Anyuéknál olyan 12:30 körül addig csak 1 banánt ettem és vizet ittam...
58,9 kg-ot mutatott!!!!!!!!! :))))
Az előző mérés hétfőn volt 60,3 :))))
wááááááááá de szuper
Most mi van? Mindenki mérlegel? Csak én tartok ki hétfőig??? :((((
Ma azért körbeméretem magam cm-vel!
Én elég jól bírom (eddig):)! Szokásos reggeli és vacsi (turmix), ebédre mindig husit eszem, salátával! Néha napközben 2-3 korpás keksz!
Nagyon várom a hétfői mérlegelést! Remélem 1 kg lemegy addig!
Kitartás!!!:)
:))
Nekem még van három hetem, mert épp utána kezdtem, szóval addig lehet lefelé adogatni a dekákat.
Meg se gondoltam, hogy egy hét alatt majdnem 3 kiló lepereg, de megtörtént.
A tegnapi leves meg... Nagyon ritkán eszem levest. Megeszem a zöldséget, a húst, de tésztát nem szoktam, gondoltam ha már egyszer nagy ritkán megkívánom, akkor meg fogom enni.. :)
Én minden délelőtt eszem egy kis édeset, hogy ne kívánjam annyira - no meg a gyerkőc mellett nem is lehet nem belefutni :D
Ma pl egy kis cukormentes tejszínhabot a pudingjáról :))
miután leírtam rájöttem h fórum.. de nem akartam újra írni :)
én is tnap bűnöztem.. ettem egy sor csokit.. na nem mintha ez változtatna mert még mindig stagnál.. tnap félóra bicikli is volt szóval kompenzáltam is! :) de ma végre megjött..
Én vezetek blogot, az azért egész más tészta, mint ez itt, maradjunk a fórumnál :P
Én jól, bár tegnap olyan fél 6körül ettem egy kis sütit és levest, de az elszántságot nem vetette vissza :)
áááá nem mozogja le!
Petra sem, pedig ő meg sem áll egész nap, és így csak 400 g-ot hízik 1 hónap alatt.
Én egyébként 68ról indultam anno, aztán 67kiló voltam 4 hónapos terhesen, és 17 jött rám a terhesség alatt végül. Szóval olyan 85tel mentem szülni, ami gondok miatt hamar visszaesett 67re.
Most több vagyok, mint terhesen, de ennek is több oka van, mert letettem a fogamzásgátlót, és iszonyatosan meghíztam hirtelen, aztán mire stagnálni kezdett a súlyom (akkor voltam a szülés környékinél) szedni kezdtem a Béres cseppet, amitől a környezetemben mindenki csak fogyott - nos, én ettől is híztam, nem is szedtem tovább...
Most olyan 3 hónapja stagnált már a súlyom, így belekezdtem ebbe az update-be, ami napról napra jobban tetszik.
Főleg, ha a mérlegre nézek, mert azért egy hét alatt ilyen eredmény...... anyum el volt halva reggel mikor meglátta a számokat :D
Nekem 5 hónaposan volt a fiam 7660 gr, de 3.9 kilóval született :)
Mára már elmúlt 3 éves, több mint egy méter, és olyan 15 kiló :))
Szia!
Szóval én 13 kg-ot híztam a terhesség alatt, ami szülést követően le is ment. Mikor hazamentünk a kórházból már csak 60 kg voltam. Aztán ment ez lejjebb is, de mikor már a szoptatás vége felé jártunk, felugrott rám 2-3 plusz kiló.
Mondjuk mihez képest? 63-mal lettem terhes!
Előtte 1 évvel az esküvőre lefogytam 55re. A 90 napossal.
Én mindig sportoltam, csak mióta dolgozom nem tudtam eljárni, feszített volt a tempó :SSS
Nem vagyok elhízva, de szeretni kicsit soványabb lenni!
A kisfiad 4 hónapos és 7600 g. Az én lányom 10 hónapos és még nincs annyi!!! :))))
Na lassan megyek aludni!
Szóval okosan, mindent a tej érdekében!!!
szia.
Igen én is szegedi vagyok. Tudom, hogy nem lehet fogyókúrázni igazából nem is teszem azt. Csak igyekszem a 90napos irányelveket tartani. Amúgy eszek én mindent, csak a cukros,lisztes dolgokat szorítottam vissza arra az egy napra ami szénhidrát nap.
Egyébként eszek mindennap zöldséget, gyümölcsöt, csirkemellet, tejjel nincs gond, sőt még sok is:) Kisfiam 4 hónapos és 7600g. Kis pufika. Én 62kg voltam a 175cm magasságomhoz, 4 éve boxoltam, heti 3szor jártam edzőterembemikor terhes lettem, szalkas voltam, nekem azert nehez elfogadni magam ugymond"daginak". NEm tudom te fogytál e szoptatás alatt, de én híztam inkább. Most 74kg vagyok, szeretnék olyan 65re lemenni ésszerű étkezéssel. Terhesség alatt nagyon sok édességet ettem, pedig sosem voltam édesszájú,meg is látszik rajtam. Én is olvasom a naplódat, erőt merítek belőle:) ÉS köszönöm, hogy figyelmeztettél, aranyos vagy.
Tudom, tudom :DD
Azért vetemedtem rá mégis, mert tegnap este fél 8kor megettem egy kis almás sütit, és a tészta nem éppen volt update :DD
Szia!
Olvasom a napló, meg hát te is szegedi, én is szegedi.
Én nem akarok belepampogni, de Te még szoptatsz és aki szoptat, annak nem szabad a 90 napost csinálni, mert felszabadulnak bizonyos méreganyagok amik belemennek a tejbe is. Én direkt ezért vártam addig amíg befejeztem a szoptatást...
Mindegy, csak gondoltam elmondom, nehogy baj legyen!
Szuszááá, megígérted hogy nem mérlegelsz!!!
:DDDD
Azt beszéltük meg csak hétfőnként!
Na jó, most az egyszer megbocsájtok! :))))
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra verseny!!! Akit érdekel, írjon.
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra!
- A Class FM fogyókúra versenyt rendez.Állítólag Békéscsabán is lesz mérlegelés.