Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Én meg munakügyiben voltam délelőtt, a héten már harmadszor. Utána bevásárlás....
De ma végre fehérje nap van!!!!!
na, ez ugyanaz mint karácsony előtt én..
nem tudtam a sütit csinálni, mert elfogyott a tojás..futás szembe spárba, bevásárol, hazajön...gyerek kérdezi keverheti a sütit? mondom persze szívem...
mire a gyerek: jó, akkor kérem szépen a 2 tojást...
9összegzés..otthagytam 5200 ft-ot egy halom cuccra ami még keleltt amúgy, de azt amiért elindultam ott felejtettem...((
Szia:))
Kicsit későn tettem fel a húslevest, de már fő, így talán legkésőbb 2-kor tudok ebédelni.
Reggelire megkívántam a fagyasztott meggyet, így azt ettem 3 kecses női marékkal, majd most nem régen tízóraia egy narancsot.
A lüke fejemmel vacsira elfelejtettem venni sovány túrót, pedig a kisboltban tök akciós volt.......a vicc pedig az, hogy mire sorra kerültem elfelejtettem......helyette lett holnapra szintén akciós selyemsonka (sokmagvas igazi barna kenyérrel).
:DDDDD
csak a kilóimat veszíthetem;-))
Köszi!:)
Olvastam a naplód , és örülök, hogy humorodnál maradtál:DDD
neked is szépen beindult ám!
dehogy, eszemben sincs elkeseredni!
Teljesen magamtól amiben csak alap szabályok vannak:)
Délig csak gyümölcs 2 részletben, ebédre pl. valami szénhidrát/husi zöldekkel, vacsira pedig elméletileg fehérje kéne, de mostanában mindig a déli gyümi maradékát ettem.
Kerülöm a fehér/finomított dolgokat, helyette barna/teljes kiörlésűeket eszek, illetve most az elején 2x1 szűztea kapszula, később pedig csak szükség szerint.
Jó reggelt!
Reggel mértem (mint mindig:), és ismét - 60deka, tehát eddig összesen 2,6kg/3nap.
Voltaire: grat az első kilóhoz!:)
Bared: nem elkeseredni, szépen folytatni!:) 10dkg is több a semminél.
Hamina: én is fél 7-kor ettem meg az uzsimat/vacsimat (fél csésze gyümisali), aztán egyre éhesebb voltam.......DE ügyes voltam, és csak pár korty vizet ittam:)
Ymanie: anyum is így csinálja, de ő amiatt, mert ha 3 után is eszik, akkor este nagyon nem jó a gyomra. Nekem is ezt ajánlotta, hogy addig bármit egyek, de ne teljesen jóllakásig, aztán már csak vizet igyat.
Szegénykém amennyit eszik olyannak kéne lennie mint a gyufaszál, de elég gömböcke. Bár mióta így csinálja (2-3 éve) látványosan fogyott, de közel nem annyit mint kéne. Ez már tuti más, de nem hajlandó kivizsgáltatni magát......csak akkor megy orvoshoz, ha gyógyszert kell íratni......
hát látod, én sem.....
most, hogy mondod!
és pont én vagyok:DDDDDDD
:S
Én eleve nem is szeretem pont ez miatt az almát :S
húúú.......nagyon ügyi vagy!!!!)))
tudtam én, hogy együtt könnyebb lesz))
Jóreggelt lányok!
Reggel rááltam a mérlegre, és 3 nap alatt eltünt rólam az első kg :)...
Pozitivan fogom fel: már 1/4 meg van :) Utána meg mg meg kéne tartani..
Sziasztok!
Én ma nem mérlegeltem. Itt molyol körülöttem a főnököm, de semmi kedvem beszélgetni vele. Senkivel. F3-ig aludtam, utána már csak pörgött az agyam. Tudtam, hogy ez lesz. Kétségbeejtő. De ma megoldom. Délig nem eszek, mert nem hoztam semmit, éhes se vagyok. Belevetem magam nyakig a munkába.
sziasztok!))
a tegnapi bűnözés ára..mára csak 10 deka((
hogy vagytok?