Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Miért is bánnánk, együtt mindenkinek könnyebb!:))
Szóval HAJRÁ!
Jó reggelt!
Én nem bírom ki, hogy reggelente ne pattanjak fel a mérlegre........de ma is adott egy kis motivációt, hisz ismét -40dekátóól szabadultam meg:))
Lötyi has: muszáj lesz vele valamit csinálnom, bár az ikrek előtt soha nem volt gondom vele, nem úgy a combommal/fenekemmel.
Pár éve kaptam a férjemtől olyam masszázsövet, majd azt is bevetem + ha elértem egy bizonyos súlyt persze tornázni is fogok.
Mai menüm? A reggelim élből ugrott, mivel későn keltem, így már a tízóraim lesz a fagyasztottt meggy , az ebédem nagyon-nagyon magvas barna kenyér selyemsonkával és rengeteg zöldséggel (újhagyma, fokhagyma, paprika, paradicsom, uborka), uzsonna/vascora pedig sovány túró vagy kefír.
zöld bab levest szeretnék
meg kell káposzta főzelék
de még nem biztos
nagyon kéne menni nagy bevásárlásra de az uram mindig dolgozik
azt meg úgy utálom minden nap le futkosni minden nap valamit venni
SZIA ÜDV
itt nálunk
Sziasztok! Én is szeretnék fogyni, igaz csak természetes úton, nem szerekkel. Kb. 6 kg-t szeretnék leadni. Nem vagyok kövér, de ha így folytatom, akkor előbb utóbb az leszek. Sajnos szeretek mindent,ami hízlaló. De a cél érdekében muszáj lemondanom róluk.
Nem akarok itt reklámozni, de nekem az update módszer vált be. Csak mikor elértem a célt, elengedtem magam. Pedig nem lett volna nehéz tartani a súlyomat, de ostoba voltam.
Szóval ha nem bánjátok,csatlakoznék hozzátok!
Rita
na törölni azt sűrűn szoktam
de nekem érdekes
ja én is át térek a mindig hétfő mérésre
kivi vagyok hogy ki bírom
nem szoktam
Miért lenne már hülyeség? Ha kibírod? Én ha ki akarom bírni, megmondom az uramnak, hogy tegye el, hogy ne lássam, és oda, hogy ha kérem, megtalálja. :)))
De nem fog többet mutatni, mintha minden nap mérnéd magad. :) Csak mondjuk aki naponta méri magát, az mindig elkeseredik, ha több, mint előtte nap, te meg a két héttel azelőtti (vagy három) súlyodhoz tudsz majd viszonyítani.
olyan gusztusos a naplód
tetszik nagyon
Sziasztok!
Már megjártuk az uszit, hihetetlen, hogy még nem keltetek fel?! :)))
Jó reggelt, pár korty tejeskávé és indulunk bevásárolni. Remélem mindenki kibírja a hétvégét bűnözés nélkül, nekem feltett célom, ha éhen pusztulok, akkor se eszek szénhidrátot, csak a zöldségeimet!!!
azért mondom
valami nem stimmel vagy már azt hittem dilis vagyok
Lanyok nem tudom ki az aki a 90 napost csinalja, legyszi adjatok vmi kemenyito napos otletet h mit fozzek holnap?
Probaltatok meg a zoldborso porkoltet? most lattam a neten, tort krumplit irt melle, de krumplit nem nagyon akarok enni.
Valaki?