Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Eleg vicces az biztos, de hatasos. Ha belegondolsz ket terdemeles egyenlo egy felulessel.
Es mennyivel konnyebb megcsinalni
Sziasztok lányok.
Ezt a lábemelgős főzést én is ki fogom próbálni.
Szerintem velem együtt röhögő görcsöt kap a család is.
Szia!
Nem tudom, hogy megsertettelel a kerdesemmel par nappal ezelott vagy csak elkerulte a figyelmed.
Ha megbantodtal bocsanatot kerek, nem allt szandekomba.
Tudom ez kicsit hulyen fog hangzani, de ha gondolod probald ki. En fozes kozben is szoktam magas terdemelest csinalni, vagy oldalra emelem ki a labamat.
A baratom neveto gorcsoket kapott az elejen, de most mar szol ha nem csinalom, tetszik neki az eredmeny:)
Ugyes vagy!
Egyedul jarsz tornazni vagy vki megy veled?
Sziasztok!
Minden tornázónak naaagy grat, ügyesek vagytok!:)Én majd ha elérem, hogy 7-el kezdődjön a súlyom, akkor elkezdem......időhúzás:)
Annyi mindent csinálok egyszerre, illetve a leves is későn lett készen, hogy ma megint 3-kor ebédeltem. Mire oda értem olyan éhes voltam, hogy nem vártem elég időt a szűréssel......azért ízre nagyon finom lett:)) Bár sokkal "lazább" mint szoktam.
Sziasztok! Sok a meló. És kicsit kiábrándult vagyok, úgyhogy lassan halad minden. Néha előfordul, hogy veszítek a lelkesedésemből, főleg ha a motiváció sincs meg. A tegnapi "pofon" helye sajog még.
Ma nagyon finomat ettem. Zöldséggel töltött padlizsánt, még egy kis párolt zöldséggel. Nyammmmi, isteni volt!!! És ez is belefért a diétába kis jóindulattal. :)))
Esik valami vacak, remélem nem ónos eső lesz!
Sziasztok !
Most ertemn haza az edzesbol, sikerult 20 percet futnom, es 30 at biciklizni. Kicsit kifuladtam de most jol erzem magam.
szia! Hát remélem nekem sem lesz többször, köszi
Bori
Sziasztok!
Én az ötödik napon tartok a 90 naposban és lenne egy kérdésem.
Okozott már valakinél ez hasmenést? Lehet, hogy azért van ez, mert tagnap volt ugye a gyümi nap és a sok rost most dolgozik?
Bori