Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
:))
Igazából már csak az orr résznél volt picit nyirkos - most már ott sem - ami ahhoz képest, hogy tegnap este csurom vizes volt.......
Amúgy beigazolódott, hogy nem ázik be, hanem mikor mennek ki az ovi udvarára nem veszi fel rendesen, és ahogy gázolt a hóba befolyt neki.
Nekem azért volt fura, mert vasárnap is nagy buli volt, mégis száraz maradt (szörmebéléses bakancs).
Petinek kicsit magasabb szárú, így annyival jobb, de Rékának is olyat veszek legközelebb......
Hála nem, sőt még az a kis nyirkosság is megszáradt. Valszeg a sok réteg zokninak köszönhetően, amiből csak az alsót kellett levenni:)
Így utólag belegondolva csak én aggódtam túl a dolgot:)
Sziasztok, megjöttem!
Diagnózis: nagyon csúnya torokgyulladás. Ma már nem volt lázas, Ospent kaptunk, csütörtök délután kontroll vizelettel együtt. Ha még egy hét nyugalom, akkor Anyukáméké lesz a jövőhét.
Most visszaolvasok, mert kicsit csend lett, meséznek, csemegéznek. Hála eszik, iszik, kedve nagyon jó. Izgulok, hogy a nagy ne kapja el, ő még jól van, kutya baja.
Nagyon finom is: paradicsom, friss bazsalikom, mozzarella sajt olivaolaj, fokhagyma és mindez pirítóssal (most rozskenyérből).
Van amikor daraboljuk, de máskor szeletelve csináljuk. Holnap utóbbi variáció lesz.
A csirek is finom, bár én most 3 napig azt ettem, és kissé elegem lett belőle:)
Holnapra viszont mindenképp muszáj vagyok bazsalikomos/paradicsomos mozzarella salátát csinálni rozskenyeres-pirítóssal, mert lassan lejár a sajt szavatossága......csütörtökön pedig már valami főtt kaja lesz.
Szia!
Fel a fejjel, és ha túl vagy már rajta, akkor nézz előre! Neked is menni fog:)
Köszi!
Nagyon látszik rajtad, hogy sokat fogytál. Szépen alakulsz!
hali
örülök hogy itt vagy
Sziasztok!
Eltűntem jó 10 napra.
Kajálás, visszahízás, lelki válság.
De összeszedtem magam. Újra fogyi!
Mindenkinek gratulálok, hihetetlen súlyokat fogytok. Ha nekem csak a fele sikerülne hetente...
ja
néha kevés belőlem egy
vagy sok???????????
na mindegy nem panasz imádom a nyüzsit
el se tudnám képzelni hogy itthon üljek egyedül
meg is bolondulnék
nem is értem azokat akik nem járnak el meg nem megy hozzájuk senki
nem mert nem mentem sehova az uram nem tudta mi kell hozni
hozott csirkét
holnap reggel megyek majd
át járóház van nálunk jönnek mennek
le akartam dőlni hát mindenkinek most jutott eszébe Ercsikével beszélni
sziasztok
puszi az ujjaknak
hahahahhaaaaaaaaaa, igen, én sem ugrálhatok
:-))))))) és hiszed vagy nem, én nem látlak ám gömbölyűnek!
Hali!
mi zujs????
nekem nem igazán volt sikeres a múlt hét:(((
Aranyos vagy:)) Picike és ugyan olyan gömbölyű:DDD
De a 158 centiddel Te sem vagy sokkal magasabb!:)
Hála csak a fotózásnál kellett (kép az adatlapomon), meg persze miután kiszálltam az étterem előtt a kocsiból, bár akkor már csendesedett valamennyit.
A Bakáts téri házasságkötőben volt a polgári, a szemben lévő templomban pedig a másik szertartás. A Ráday utcában meg volt az étterem, de mentünk egy kört dudálni:))