Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Köszi a jobbulásokat. :)
Pinklady: nagyon édes a picikéd. :)))
Megvagyok
ez mostani... Nézzétek meg. Imádom! Olyan édes nem? Most februárban lesz 1 éves.
A párod ilyenkor mit csinál? Otthon van?
Néha magányosnak érzem magam akkor ha leteszem aludni a fiam. Bár dolog az lenne, de kedv nincs hozzálátni :-(
Szia!
Az én lánykáim már húzzák a lóbőrt.Egymás mellé feküdtek le,mert az éjjel mind a ketten rosszat álmodtak.
Jobbulást kívánok!
Tudom milyen rossz most, de idővel minden újra a régi kerékvágásba kerül és lehet még több ideig nem lesz beteg. Ettől is erősödik! :-)
Sziasztok
Tornáztam és letettem aludni az én kicsikémet. Végre van egy kis időm hogy írjak. Annyi mindent kéne csinálni hogy nem is tudjam hol kezdjem... De most semmi kedvem mosogatni meg ilyenek. Nem tudom mások hogy vannak vele, de ilyenkor főleg ha látom a férjem hogy nem csinál semmit kicsit elkap az irigység,hogy ő miért is teheti meg?
tényleg jó sokkal jobban lehet tornázni ott meg a társaság nekem az sokat számít
nekem szófosásom van
én ha nem lenne kihez szóljak....
olyan aranyosak voltak ma is ott sok régi arc jó nekem jó nem szeretek itthon ugrálni
Jó lehetett!:))
Az enyémek még fürdenek, de máris megyünk kiszedni őket, aztán esti mese és remélhetően gyors alvás.
én ilyenkor képzelődöm
ki készítem a doki számot meg nézem hol van gyógyszertár hol van ügyelet meg ilyen baromságok
nagyon nem jó ha betegek főleg ha kettő beteg jaj az de rossz
Így van!
Az már biztos, hogy a nagyon magvas kenyerem lesz, meg zöldség, a többi pedig majd alakul:)
én örülök ha este nem pörögnek fel főleg a lányom mert akkor olyan nehezen alszik el
de nálunk is általában mindig pörgés van
jobbulás kis édeskének
olyan rossz mikor a gyerek beteg
én olyan ideges vagyok olyankor
mennek a gyógy puszik
Édesek lehetnek.:)
Én is megölelgettem a picikémet, sok bíztató és szerelmes (:))) szóval simiztem álomba, úgy hiányzik a trappolása, csacsogása.