Fogyókúra január 4-től (beszélgetés)
Az finom lesz:)
Már én is gondoltam, hogy régen volt hekk.....na majd valamikorra tervbe veszem.
Ma hideg lesz, és holnap is, aztán valami levesre gondoltam, vagy gombás/zöldséges barnarizsre.
halat szeretnék
ha meg jön az uram el szaladunk a henteshez
Sziazstok, jó reggelt!:)
Pinklady: nagyon helyesek vagytok együtt, és HAJRÁ, hogy nyárra elérd amit szeretnél!:))
Esküvő: látom nálatok is lógott az eső lába......
Piszkancs: kis cukorfalat ahogyan kacarászik:))) Nekünk Peti ilyen a mai napig is, olyan jóízűen tud nevetni, Réka sokkal komolyabb volt már kicsinek is.
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek, akinek eza hét is sikeres volt, aki meg stagnál, annak kitartást!
Az én heti eredményem -1,5 kiló :), így összesen 6,7 :))
Még a végén a nyárra tényleg csinik leszünk.
Rám is fér, mert ma legfoglaltam a nyaralásunkat Bulgáriába :)))
Köszi!
Azért fordultam hozzátok mert ez az utolsó esélyem hogy nyárra lefoggyak. Ha van aki taszigál tornászni... Kell az ösztönzés.
Sziasztok!
Értem mire célzol. Terhesség alatt engem sem érdekelt.
Csak igazából az zavar hogy rengeteg ruhám van amit nem tudok hordani a túlsúly miatt! Azt hittem ez mostanra megváltozik, de makacs a zsír!!!! Most is inkább tornázni kéne. Csak a férjem tévézik előtte meg nem szeretek ugrabugrálni....
Ja meg nézem jó késő van. Megyek inkább alukálni, mert holnapra a kicsikém fel lesz töltődve már reggel hatkor én meg olyan leszek mint egy felmosó rongy... :-))))
jó éjt!
Nagyon szép vagy a képeken!
:)
és a Kisbaba is nagyon ééédes:)!!!
Ha itt leszel a lányokkal tuti,hogy jó kedvvel fog menni a fogyás!:)
óóó
anyám látnád az enyémet
ahoz képet borzasztó
de azért vagyunk itt hogy tegyünk ellene
csinosak leszünk nemsokára
puszi mentem mert Ati föl kelt
úgy örülök ilyen bagoly kis kölke csak nekem van
minden gyerek le fekszik 8-kor oszt alszik
pá jövök holnap
ennyi kell a boldogsághoz
olyan szépek vagytok
szép kis család
Ugye mennyivel lufibb az arcom a középső képen!
Jajj nagyon utálom ám azt a képet, de jó hogy készült, mert legalább láni hogy azért nem csak ettem szülés óta :-)