Fogyókúra: 5 nap alatt felkészülni a randira:) (beszélgetés)
Szerintem nem éri meg egy randi miatt elkezdeni fogyózni. Különösen azért nem, mert pont az első pár napban kifejezetten rosszul is érezheted magadat (a szervezeted még nincs hozzászokva a kevesebb táplálékhoz). Szerintem sokkal fontosabb, hogy egy randin lelkileg legyél rendben. Kiegyensúlyozottan, nyugodtan tudj vele beszélgetni.
De lássuk, akkor mi az amit megtehetsz: Szerintem ismét a nyugodt felkészülés a legfontosabb. Kevés, kényelmes smink, ami nem tér el nagyon attól, amit nap-mint nap viselsz, ápolt kezek, és persze szőrtelenítés. (Igen, még akkor is, ha nyilván nem bújsz ágyba vele első alkalommal. Nekem egyszerűen magabiztosságot ad:D)Természetesen a frissen mosott haj szerintem kötelező. Ne gondolj hajkölteményre, csak arra, hogy tiszta legyen!
Összefoglalva: szerintem az ápoltságra, a kipihentségre, a nyugalomra van a legnagyobb szükség, és nem arra a -1-2 kg-ra.
5 nap alatt kb annyit lehet elérni, mintha reggel nem ennél és lapos marad a hasad. ami 2 nap utan lemegy az a viz és attól nem lesz kisebb a térfogat :P
Inkább a sminkre koncentrálj. szolizni felesleges :P
ezaz hiszen szarból szépet lehetetlen:DDDD
üdv:)
Sziasztok!
Topicom célja, hogy átrágjuk hogy tud egy nő maximálisan felkészülni a hétvégi randira:D Nálam az első számú cél, hogy fogyjak pár kilót, de a szépítkezés is ide tartozik:) Kozmetikus, szoli, fodrász, ilyenek:)
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra kisgyermek mellett, szoptatás alatt
- Fogyókúra alatt megengedett a teljes kiörlésű vagy graham kenyér evése?
- Fogyókúra alatt, mit esztek kenyér helyett?
- Melyek a korlátlanul ehető gyümölcsök fogyókúra alatt?
- Diétás receptek fogyókúrázóknak/egészségesen táplálkozni vágyóknak 500 kcal/adag alatt :)
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet felkészülni, egy középfokú nyelvvizsgára?