Fogyjunk le nyárra, 2012.05.03.tól kezdjük (beszélgetés)
Igen ebben van némi igazság . de az össszes diéta közül számomra talán ez a legszimpibb. De még nincs eldöntve semmi.egyelőre mozgás van és kevesebbet eszek.
Ez nem a dukán diéta topicja ezért mondom, hogy hagyd a fenébe az ilyen hülye diétát.
Lassú anyagcserére panaszkodsz, akkor ne kezdj egy olyan diétába ahol tilos (bármikor is) a zöldség ami az egyik legelemibb és legfontosabb tápanyagforrás.
Én most evvel a Dukan diétával kacérkodom ,mert szeretem a fehérjedús táplálkozást. csak azt nem tudom ,ha néha mondjuk egy fagylaltra nyáron elcsábulnék ,akkor másnap folytatható ,vagy mindent előről kell kezdeni.
Nekem semmit se segített a zöld tea, sőt szerintem nélküle még jobb is az anyagcserém. Gondolom ez is olyan, hogy mindenkire másképp hat.
Mostanában sajnos igen sokat bűnöztem, és edzeni sem volt időm heti 3-szor, csak kétszer:((
üdv! kivagyok rendesen, ma 12óráztam... de ma megvolt a vérvétel, és meg is csinálták a laborban, így már du. 2-kor meg tudtuk nézni a gépen. minden oké, az éhgyomri cukor is. a pajzsmirigynél van pici eltérés, és én lényegében ezért is csináltattam a labort, hátha alulműködik, és azért nem ment a fogyás. de az a pici eltérés a hiperfunkció irányába van, tehát inkább gyors az anyagcserém. ez jó hír, mármint hogy jó lett a vérképem. de ma megettem 2 db müzlicsokit, ami nem volt tervezve, dehát mégiscsak reggel 6-tól este 6-ig meló volt :D és ezeken kívül csak "pufirizsa-szenyót" ettem, meg egy kis tojásoslecsót :)
Köszönöm szépen! Ma javult a helyzet ,elmúlt a dagadás ,meg az eredeti súlyomon vagyok,de nagyon oda kell figyelnem ,hogy mit eszek -iszok. Sajnos megint lassult az anyagcserém ,így könnyebben jönnek fel a kilók,remélem a fogyó hold majd segít a dolgon.
Sziasztok!
sajna régen jártam itt köztetek...
Hogy vagytok?
Én nem dicsekedhetek semmivel!
Üdv azoknak akikkel még nem "találkoztam".
Sajnos ma egy kilóval többet mutatott a mérleg. Reggelre megint feldagadt az arcom,később a szám is. a Pajzsmirigyem okozott eddig ilyen tüneteket ,de most már allergiára is gyanakstom ,ezért egy kis kalciumot is bevettem, remélem holnapra jobb lesz a helyzet.
nekem jó a zöld tea ,a z anyagcserémet felpörgette.
sok kicsi sokra megy alapon, én elkezdtem inni. sok kicsi zsírgyilkos módszerből csak kialakul valami.
1litert iszok, egész jó, s hogy ettől megy-e lenneb nem tudom, lényeg hogy menjen, formásodjak
és a zöld tea hat valamennyit? mert elkezdtem azt is inni a múlt héten, az anyagcsere pörgetése végett, remélem jó lesz :) több pontról támadom a súlyfelesleget :D
Jól emlékszem korábban is mindig ide vágtam be ezeket a cikkeket (aki eddig nem látta keressen vissza) ezért nem változtatok ezen szokásomon. Kicsit sokat kellett várni, de itt a 4. rész (sok okossággal):
[link]
Elméletileg mozgás nélkül nem ér semmit az l-carnitin. Kifejezetten azt mondják futás előtt kell beszedni fél-1 órával csak úgy van értelme. Az ismerősöd szerintem mástól fogyott..:)
szia! Kocogni szoktam ,de nálam tényleg semmit sem ér, viszont van egy ismerősöm aki ugyanezt szedte ,és semmit sem mozgott és centiben látványosan fogyott.
Aerob edzést folytatsz mellette? Az előírtaknak megfelelően szeded?
Amúgy lehet, hogy nem mindenkinek ugyanolyan hatásos..
ÉN l-Carnitint kb. két hónapja szedek már ,de az az igazság ,hogy semmi hatását nem érzem nem tapasztalom,de lehet ,hogy ez is egyénfüggő dolog. Inkább esküszöm a zöd teára.
na sziasztok! mi a helyzet?? nálam változatlan, vagyis annyi, hogy a múlt héthez képest nem fogytam. hát ez nem valami jó hír, de centibe egy pici ment le. most vettem CLA kapszulát, szedem azt is, aztán meglátom, hogy besegít-e, vagy sem. l-karnitint is akartam, de nem találtam. de legalább jó az idő, és lehet futni menni :D ja, és nagyjából kizártam az esetleges cukorbetegségem is, mert a héten a kórházban megmértem, de csak evés után jutott eszembe, éhgyomorra nem, és étkezés után is 6,0 volt. szóval nem hinném, hogy baj van, de a héten lesz vérvételem is, és akkor az éhgyomri is meglesz.
Szia.Igen,én is úgy gondoltam,hogy akkor már csak sportolnom kell,ezért úgy döntöttem,hogy megpróbálok beszerezni egy futópadot,mert nem igazán tudom rávenni magam a kinti futásra.Remélem sikerülni fog. :D
Ne legyél el keseredve,biztosan fog lejjebb is menni. Ez a másfél kiló inkább vízvisszatartás ,mert a chips a sótartalma révén megköti a vizet.
a danone aktiviának van új ivó joghurtja, és nincs benne cukor, és nagyon finom. csak 80 kcal van egy palackba.
sziasztok
ráálltam a mérlegre, amiota elkezdtem rendesen tornázni meg odafigyelek a kajára, azota lement kb 3 kilo. most 49 kg vagyok de 155 cm... a fenekemből a combombol nagyon nehezen megy le, kb észre se veszem a változást de jo lenne ha nyárra már lenne mit észrevenni.
van gyakorlat/ dvd ami kifejezetten ezekre a területekre megy rá?
szomorú vagyok. híztam 1 hét alatt másfél kilót. pedig multhéten már 7-essel kezdődött. most meg 81, 5. de legaláb tudom hogy mitől híztam, tegnap is ettem chipset, meg volt hogy este ettem. . . . stb. tudom hol a hiba legalább. csak az a szörnyű hogy ha kicsit elengedem magam akkor rögtön ennyit hízok, pedig nem zabáltam, csak kicsit többet ettem
Jó a CLA is, de ha ilyen sokat futsz próbáld ki az l-carnitint futások előtt. Az is segíti a zsírégetést, de csak sport mellett.
vannak valakinek tapasztalatai a CLA kapszulával kapcsolatban? szeretnék venni, és azt hallottam, hogy valóban a megfelelő étkezés és mozgás mellett segít az is! nem csodát várok tőle, ugyanúgy folytatom az eddigieket (életmódváltás), de jó lenne több ponton támadni a súlyfelesleget :D
szia4 a múlt héten is lement 1 kiló, pedig nem számítottam rá, mert az eső miatt nem tudtunk futni, mást meg nem csináltam. a kajára odafigyeltem, és valahogy csak lement az az 1 kiló, de centikben semmi változás nem volt... most a héten már 3 futásnál tartok :)
További ajánlott fórumok: