Fogyis verseny! Minden pénteken mérünk! Motivációóó! Csatlakozz te is! (beszélgetés)
szia
hogy csináltad a léböjtöt ?
KÖSZI
szépjoreggelt mindenkinek!
tulélten az izomlázas edzésem tegnap de mégegyszer 2 hetet ki nem hagyok.holnap ujra megyek,és ugyebár holnap mérlegelés is lessz.
legyen olyan szép a napotok amilyennek szeretnétek!
lehet kapni nem is olyan drágán kapszula formájában ám az almaecetet...én most azzal szemezek...de olvastam én mindenhol nyelőcső problémákról, nyombélfekélyről, az embernek elmegy a kedve tőle:S
te tudod ,de a cukor az egyik legfontosabb anyag az agynak és a szervezetnek,persze nem kamionnyi mennyiségben.:-)
ezért nem kísérletezek vele én sem :)
ezt jo hallani hogy nem csak én küzök egy oroszlán szivével:-)
Hát ha annyira jó,lehet be kéne vállalni.De én a szagát sem bírom,félek,hogy retúr lenne :))
lassan az 50-es tartományba is érsz :) én sem vagyok már messze,kb 2 hete én is egész közel voltam már (60.3 kg,igaz betegség után),de 60 alá vhogy soha nem megyek. nem is emlékszem mikor voltam utoljára 60 kg alatt. talán 3 éve. azóta stabilan tartom ezt a 62-63 kg-t. nagyon szeretnék már innen elmozdulni.
én soha nem ittam még almaecetet. bár sokaktól hallottam már,hogy már borzasztó íze van,de hatásos. mondjuk én akkor sem szeretném inkább kipróbálni. :)
wow,nem semmi. ügyi :)) csak így tovább,kitartás!
Hogy bírjátok meginni az almaecetet??? :))
De Te valószinüleg jobban haladsz,mint én,a lusti :))
most nézem, hogy szinte ugyanazok a céljaink :D
Én sziveszterkor regleteget (2 kg-ot) szedtem fel .... gondolom a java víz... de akkor is :D
Én a szilveszteri 62,8 után vagyok most 60,2 ^^ almaecet , meg diéta ^^
detto. ma 61.2-t mértem amúgy a szilveszteri 62 után :)
Én karácsonyra kaptam digitálisat páromtól:D azóta napi 3x-4x is :D
"hivatalos" mérés pénteken:)De azért néha kíváncsiságból megnézem, mert szeretem tudni:))))
a léböjtöd hogyan nézett ki? hány napos, mit ittál stb? nem most lenne opció, hiszen két-háromnaponta vizsgázok, így nem mernék belevágni, de mondjuk ha vége a vizsgaidőszakomnak lehet hogy meg kéne próbálnim egy indítólöketnek biztos jó lenne:)
Szia!
Légy üdvözölve :)) Én kb. egy hónapja csináltam a léböjtöt,nekem jó volt,sok lement és a bőröm azóta olyan szép :))
Én csak pénteken,szigorúan :)) Akkor sem szívesen,nemhogy még többet kínozzam magam :))
sziasztok
készülök csatlakozni de ez az abláció rosszabb volt minden rémálmomnál
próbálom magam lelkileg és testileg összeszedni magam
mivel sokáig nem dolgozhatom gondolkodom méregtelenítésen léböjtön is
legyen szép hetetek
Am hogy álltok? mostanában hét közben álltatok már mérlegre? vagy majd csak holnap után?:)
Nekem is főleg a combommal van a gondom. Azzal volt a legtöbb mindig is. Utána a hasam és a fenekem.. Jelenleg a vállam már olyan vékonyka, hogy látszik az egyik ér:D A combommal meg még diétázom folyamatosan. Most csökkentettem a tornát. De még mindig tornázom. :)
Csak most inkább a diétára és az almaecetes vízre vagyok rászállva :)
Most vacsiztam 3 főtt tojást :) Nagyon tetszett :)
Teljesen eltelített :) Megadtam a módját.Tányérben, villával :)
Jólesett nagyon :)
Nekem már a kisebb gondom lesz, hogy most vastag a combom az nem is zavar, sztem annyira nem is vastag :) hanem a pocimról olvadna le kb még 6 cm, ott van a régóta meglapuló zsírpárna. És erre leginkább a diéta jó, azzal lehet leadni :( meg persze segíti a mozgás is.
Én eddig csak előnyét vettem észre:) Egyenlőre csak a zsír ment le, izom nem épült.Úgy állítottam be az erősséget, hogy nem "hegymenet", hanem inkább a normál bicajozáshoz hasonlít. Az viszont "csak" éget, nem épít. A sonkáimnak jó:D
Hát én most eldöntöttem, hogy csak a tökéleteslesz nekem jó, mikor befejezem a fogyót :D Én azért nyújtok :)
Én eszek néha cukrot, tegnap is megettem 4 kocka csokit. A kalóriaszámolásba ez is belefér. :)
Nekem már nagyon régóta elég vastag, sportos lábaim vannak. Régen is jártam futni, és rengeteget bicajoztam is. Ez akkor lesz kisebb, ha nagyon lefogyok. Viszont az tény, hogy legalább formás. :)
Pedig én mindkettőt szeretem, járok spinningre és futok is! De nem vettem észre hogy vastagodnának a combjaim, inkább a zsír megy le, és helyette lesz izom, ami szép feszes :) az nem zavar!!
az a baj, hogya bicaj és a futás a felső combizmot nagyon erősíti. Ha gizdára is fogsz erős ún. "futólábad" lesz. Én ezért inkább hátsó combra emekgetek, oldaltfekvésben emelgetem a lábam stb, hogy mozogjon. Jah és csökkentsd le az időt és 10 - 20 percig nyújts rá keményen. Akkor is ég a kalória, de legalább szálkásan vékony és nem mint a testépítőknek
További ajánlott fórumok: