Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Örülök én is a szép időnek:)
Vivi milyen színű a sarud?Nekem is szeretnék egyet mert sorra mennek tönkre a cipőim!
sziasztok:)A mai zh szerintem a tanáron illet a szerencsén múlik,nem lett valami jó.Úgy fájt a fejem tegnap,hogy alig tudtam rendesen tanulni,reggelre elmúlt és még reggel tanulgattam,de azért reménykedek:)A tegnapi pedig egész jól sikerült:)
jo volt a saru kicsit kopog de nem vészes!!!!!ma nagyon jo idö van imádom ezt
Sziasztok!
Vivi! Milyen volt a saru?
Arcansas! Hogy sikerült a zh?
Anett! Ne legyél pesszimista, biztosan el tudsz helyezkedni :)
szio anett milyen szakmád van vagy lessz??
nem tudom el tudok e helyezkedni vele, majd kiderü. az se biztos hogy átmegyek a vizsgákon... ez is kiderül idővel. :)
szioka nekem is fájt a fejem mert jött a meleg
sziasztok:)Én megjöttem zh-ról,du-n meg tanulok holnapra.Végre jön a párom este,és itt is van a hétvége!
Nekem állatira fáj a fejem,tuti lesz ma vmi az időjárással!
remélem kényelmes ma délután azt veszem fel
Itt sem esett végül :D Pedig azt hittem fog. Erre kimelegedett.
Az nagyon kényelmes, hamarosan tesztelheted. :)
sziasztok nivea nálunk meg este fele lett jo idö!!!vettem egy tök jo sarut de még nem tudtam felvenni mert esik
Sziasztok! Itt egész nap süt a nap. Alig haladt át felettünk pár jó nagy sötét felhő. Olyan szép, amikor felettünk süt a nap, de körben be van borulva az ég. Vihar előtti csend. Szerintem fog ma még esni :D De! Most jó meleg van.
sziasztok:)engem elkapott egy kis zápor,mostanra itt is beborult,délelőtt szép idő volt.Remélem jól vagytok!
sziasztok itt nagyon nagy szél van meg sötét mintha ösz lenne én most jöttem a munkábol de délután megyek vissza!!!remélem máshol süt a nap
Elég száraznak hangzik. Hát biztos van mit beseggelni :S Szegény!
vállalatgazdaságtant tanultam:)magolós nagyon,van beugró kérdések is lesznek:S és sok számítás:(
Itt még nincs szél, legalábbis eddig nem volt. Még most kéne levinni a kutyát, mert később már lehet, hogy esni fog. Úgy meg macerásabb. Bár most aludt el, míg tornáztam. Nincs szívem felkelteni. Addig sem szenved.
Mit tanulsz most?
sziasztok:)
Nekem is jól telt,párommal meg a családjával voltam tegnap egésznap szinte.Szombaton kicsit sétáltunk.Ma meg már tanultam,de olyan furcsán érzem magam,tuti ez az időjárás miatt:S itt már nagyon sötét az ég,óriási szél van!
Itt már most be van borulva az ég. Szerintem hamarosan esni fog az eső. Szombaton takarítás, mama látogatás volt, vasárnap együtt voltunk a családdal. Vendégeink voltak és átmentünk sógoromékhoz kicsit. Hát sajnos ennyi fért csak bele. Ma meg már újra munkanap.
sziasztok jol telt a hétvége????mi egész hétvégén kint voltunk holnapra jön a rossz idö
Sziasztok! Hogy telt a hétvégétek? Nálatok is jó idő van? Vagy már esik az eső?
Én is most fejeztem be a takarítást. De mire kész voltam, már megint porszívózni kellett. Nem tudom honnan jön ennyi kosz :D Csak egész nap takarítanék...
Jó tanulást!
sziasztok:)
Én is jóhétvégét kívánok nektek!Én tanulok,takarítok meg a párommal leszek.Úgy örülök a jó időnek!
oké köszike!!most jöttem haza de megyek is sok dolog van mit elkell intéznem
Izgalmas. És ilyenkor elgondolkozik az ember azon, hogy lehet, hogy ezt kellett volna tanulni :DD Engem is érdekelne ez a dolog. De már késő.
Remélem sikerül is majd elhelyezkedned, ha elvégezted a sulit :)
Teszek, de nem nyilvánosra. Majd készítek egy titkos naplót és abba beengedem azt, akit ismerek. Nem szeretem mutogatni magam, meg igazából a Párom sem örülne neki. De Ti biztosan nyertek betekintési jogot :)
igen szerintem is. alig várom. meehetek majd tárgyalásokra,, és részt vehetekmajd jogi tanácsadásokon is meg gondolom lesz ügyiratkezelés is. és ami a legjobb, hogy a polgári, és büntetőügyekkel kapcsolatos dolgokat is kipróbálhatom:)
HÁT REMÉLEM LESSZ JOBB IS!!!!LESZNEK KÉPEK AZ ESKÜVÖRÖL TESZEL FEL IDE IS
Persze :S A kényszer nagy úr. Az én beosztásom is szar. Nincs igazán délelőttöm sem, délutánom sem. Hát ez van. Majd lesz egyszer jobb is. Nem?
További ajánlott fórumok: