Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
szija!
Én megvagyok,próbálok nekiállni tanulni,de nehezen megy ilyen jó időben:)
Szia!
2-3 hét adható még időben de vehetsz terhességi tesztet is.
sziasztok csajok
egy lányos problémával fordulok hozzátok.
az lenne a kérdésem, hogy mikor lenne érdemes orvoshoz fordulni, mennyi menzesz késés után? 6 napja késik és nem tudom mikor lenne érdemes mert ez szerintem ahhoz kevés idő. mennyi lenne az értelmes? 2 hét? 1 hónap?
Hú akkor látom nálatok is voltak beszólogatások,de még a normális határon belül:)Az a villamosos csók sztori nagyon tetszett:DDDDD hihi:)
Nálunk az volt,hogy volt egy fiú haverom,de évek óta.Egy bnőmmel és a sráccal találkoztam,mivel a barátom épp síelni volt külföldön.Felhívott,és állandóan kérdezte,h ott van-e még a srác.Éjfélkörül pedig már elment a srác haza,mert messze lakik!A barátom még utána is felhívott,h bevallhatom,ha még ott van!(persze bevolt csípve!így mégjobban féltékeny volt!).Én meg végül már letettem a kagylót,mert mindkettőnk pénze ment a külföldi hívás miatt.Másnap sok bocsánatos sms-t küldött.:)
Most abbahagyom a fog.gátlót de tényleg,úgy döntöttem.Hátha mégjobban megy a fogyi,én már látom a hasamon is és a mellem végre fogyott!Ti is úgy tudjátok,hogy ahova legkésőbb hízik az ember,onnan fogy le legelőször?Ugye nem csak kitaláció:D mer akkor nem képzelem be magamnak:)
veszedés nálunk sincsen. konkrétan 2 eset volt a páromnál mikor féltékenykedett egy kicsit és az sem volt beteges... ez még az aranyos kategóriába ment:)
az egyik ilyen még a kapcsolatunk elején volt kb 2 hónaposak lehettünk, nem tudom pontosan.. villamoson voltunk és épp megcsókolt, én meg épp kinyottam a szemem, és megláttam egy pasit akit ...hát megnéztem bevallom.... annyira néztem hogy a párom meg észrevette....azóta is felhozza néha,de ez a dolog inkább rosszul esett neki és igazat is adtam.
a másik dolog nem olyan rég volt. akkor 8 hónap körül jártunk. szokása eljönni értem a suliba hogyna tud. és egy ilyen alkalommal picit hamarabb végeztünk és én az egyik osztálytársammal jöttem ki és sétáltam el a buszmegállóig. és mivel a párom nem ért oda a sulihoz felhívtam hogy a buszmegállóban várom meg. és ugye meglátott osztálytársammal...
aztán jött egy busz és a srác lelépett mert nem akart zavarni. a párom meg elkezdte mondani hogy ő mennyire utálja Csabát , és hagyjon engem békén...(a srác akivel meglátott) pedig egyébként csak dumáltunk. aztán próbálta kimagyarázni de a végén bevallotta hogy féltékeny volt rá. :D mert egyébként első évben a srác tetszett nekem de akkor se volt köztünk más csak haverság...
megmondom őszintén, hogy jólesett ez a dolog de ha sokszor lenne ilyen, egy idő után már zavarna. de szerencsére bízik azért bennem, hogy ne legyen ez gyakori.
én meg az egyik lány haverjára voltam eleinte féltékeny. mert régen tetszett neki a csaj. meg jobban is néz ki nálam:P de már nem zavar annyira mint az elején.
amúgy mi is a párommal 11 hónap alatt kb soha nem vesztünk össze. a horoszkóp szerint is összeillünk:D én halak, ő rák jegyű :D
én jól vagyok általánosságban köszönöm szépen:)jelenleg a megfázás és a torokfájás állapotában leledzem immáron 8 napja de egyébkjént jól. vége van a szakmai gyakorlatomnak a bíróságon.
most próbálom behozni a tanulást ,mert nagyon lemaradtam vele. mert mire hazaértem gyakorlatról túl álmos voltam tanulni.
utolsoó félévemet taposom a suliban ,a 4. et
jelenleg két 5 ösöm van büntetés végrehajtásból illetve angolból. és két 4 esem polgári peres eljárásból és gépírásból. sajna van még 2 vizsga és 3 jegyemet még nem tudom:( mert zh-k voltak.
készülök a hátralévő vizsgára, meg a szakvizsgára is.
a párommal is minden rendben:) szerencsére. már a 11. hónap végefelé vagyunk. alig hiszem el hogy eltelt már majdnem egy év és még mindig velem van:D szóval vele is minden oké. még mindig annyira imádom mint az elején:)
kb 4 hónap mulva össze is költözünk:)
nagyjából így áll a helyzet nálam most. veled minden rendben? neked suli vagy munka van? pároddal minden rendben?
helo
én csokitojással készülök a páromnak , meg anyám főzni is fog:)
vizipisztollyal leszünk meglocsolva:D
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim