Fogyiban jelenleg stagnálók vagy korábban stagnálók, gyertek!:) (beszélgetés)
segít elindulni, de később már nélküle is menni fog.
Nagyon jó feszesítő, narancsbőr eltávolító, valóbban formálja az alakodat, valamennyivel gyorsabb a fogyás is vele.
Én összesen azt hiszem 8 üveggel ittam meg, de az utolsót már elajándékoztam, mert már hányingerem volt tőle...
pedig nem rossz az íze sem, csak megunta a szervezetem...
de tudom ajánlani egyébként!
hasznos ;)
Szió:))
Nem semmi nagyon ügyes vagy!Ezt az italt én is nézegettem régebben,de végül nem vettem..Szerinted érdemes lenne kipróbálni,segíthet ugye?
próbáld meg 2-3 napra 1000kcal alá vinni
(Ne tovább!!)
De sztem annyitól elindul.
Egyél sok-sok zöldséget, lehetőleg csak azt, mellé esetleg tejterméket, tojást.
2-3 nap kísérletezés megér ennyit sztem
Sziasztok!
Én december elején kezdtem a kalória számolást, és kezdek belejönni:)ű
Most látom csak így utólag, hogy eddig mennyit ettem, és nem tűnt soknak, eddig!! Most már tudom, hogy több ezer kalóriát ettem eddig naponta, minimum: 3000-t:( ha nem többet...
Ezért is nem értem, hogy most miért nem fogyok egy nyamvadt dekát sem, pedig 1500 kalória körül eszem egy nap, és mellé, mozgok is (a munkám miatt 2-3 óra napi gyaloglás)
Valakinek tippje???
Én 2008 augusztusban akadtam ki mert akkor voltam kb. 72 kiló...
akkor elkezdtem nyomni a BA súlykontrollt, le is ment vagy 4-5 kiló, de aztán jött a karácsony, meg a vizsgaidőszak, sok pizza, miegymás...
Aztán januárban kezdtem neki megint, akkor azért hogy azon a bizonyos fehér ruhás partin ne legyek víziló a fehér nadrágban..
akkor mentem le 64-re a 4321ital segítségével, aztán nyáron úgy fogyiztam h reggelre minimálisat ettem, ebédre normál ebédet a családdal(kisebb adagban) de estére már csak tejterméket ettem...
és 5 után semmit. Akkor kezdtem el rendszeresen mozogni, így mentem le 58 kilóra nyár végére
Szeptember óta számolom a kalóriákat,kisebb-nagyobb sikerrel, mert ha hétvégén otthon vagyok, akkor nem nagyon figyelek oda, és akkor számolni sem merek..
mostmár úgy vagyok, ha 1 nap bűnözök, vagy szimplán többet eszek a kelleténél, utána 2-3 napig szigorúan 1200 kcal alá, vagy 1000 alá teszem a kaja adagot,plussz rendszeresen járok aerobicra.
így lettem 54 :D
storím, röviden, tömören ;)
Ja oké,azt hittem az össz leadott kg-kra gondoltál:)))
Köszönöm:)))
nem kell ahhoz olyan sok...
kellő kitartással és akaraterővel 2-3 hónap, és látszik az eredmény
(persze itt nem arról beszélek h 200 kilóról 50 kilóra lehet ennyi idő alatt fogyni, viszont a munka meglátszik már ennyi idő alatt is)
De jó lenne egyik napról a másikra felébredni úgy hogy le vagyunk fogyva...
Ilyet nem lehetne kívánni?Hol van itt egy jótündér...???
Sziasztok!
Nekem kell, h. minden nap mérlegeljek, mert akkor látok olyat is, mint pl. ma reggel: 66,8 kg!:)
Sajna ez csak a tegnapi gyüminap miatt és holnapra valszeg visszamegy 68-ra, de legalább megmutatta magát!:)
Tök fura én is nagy mérlegfüggő vagyok és így hogy szombat óta nem mértem most valahogy nem vagyok olyan ideges,és nem központi dolog ez most..Vagy persze az is lehet hogy ez azért van mert nekem már úgyis mindegy:)))
Viccet félre téve azért most filózok a heti 1x-i mérlegelésen...
Az is megvan, persze:) De nem bánomn, mert így nyomon tudom követni, mely kaják nekem a "bűnösebbek":)
Amúgy a heti eredményeket szoktam összehasonlítani, de akkor is stagnálás jön ki, akárhogy is nézem:(
OK, OK, csak idegesít, h. eddig szépen haladtam, meg a többiek is szépen haladnak, meg ha megteszek mindent, ha nem, nem mozdul:(
Mondjuk most én úgy vok vele, h. decemberben már nem baj a súlytartás sem, de januártól muszáj lesz beindulnia, ehhez gyüjtenék most tippeket:)
Sziasztok! Drenaa nem baj, ha stagnálsz. Én is stagnáltam mikor tavasszal elkezdtem. A lassú fogyás híve vagyok. Lefogytam 56,5ről 54 júniusig. Aztán itt stagnálam majdnem másfél hónapig. Utána megint beindult. Lementem augusztusig 51,8ra.
nem tudom olvastad e a másik fórumot,de ott írtam,hogy most 54 vagyok megint .... 45 szeretnék lenni. De akinek nagyobb a súlyfeleslege annak hamarabb megy le több súly, és később stagnál. Nekem annyira nem jelentős, így én hamar elkezdtem stagnálni.
Szerintem ne add fel , be fog indulni!
Ippijáéú!:)
Remélem, leszünk még többen is!:)
Sziasztok Ismerősök és Akiket Még Nem Ismerek!:)
Akik nem ismernek; 25 éves, világéletében túlsúlyos leányzó vagyok, de idén június 21-től gyökeresen változtattam étkezési szokásaimon: napi 1200 kcal körül eszek és elkezdtem rendszeresen sportolni is, heti 3-4-5-ször.
Ennek az életmódváltásnak köszönhetően eddig 18 kg-ot sikerült fogynom 4 hónap alatt, 86 kg-ról 68 kg-ra (165 cm alacsony vok:)), azonban november 1. óta (azaz már több, mint egy hónapja) stagnál a súlyom...
Vagyis kicsit ingadozik, de mindig 68 kg körül marad...kezd most már idegesíteni.
Próbáltam, h. kevesebb kcal-t vittem be, volt, h. többet, variáltam a mozgással is, gyümölcsnapot is szoktam tartani, de egyelőre úgy néz ki, a 68 kg nagyon ragaszkodik...:(
Ha többen vagytok így ezzel, gyertek, dumcsizzunk, hátha tudunk egymásnak ötleteket adni, vagy ha valaki már át tudott lendülni ezen, annak szívesen venném/vennénk a tuti tippjeit!:)
További ajánlott fórumok:
- Hány fok van jelenleg a lakásodban? :)
- Fejtsd ki, mit csinálnál ma másképpen, mint korábban!
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Miért stagnálok már hónapok óta a fogyásban?
- -12 kg után stagnálok. Mit csinálhatok rosszul?