Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
te lokott(bocsi)te fiatalabb vagy nálam!
tanulni nem szeretek elég volt az iskolákbol,és mennyi lovét keresnék???
Csajok!
Ma reggel már 72,6 kg voltam:)))
de jo
és Marcit hova teszed?
hát énis néha úgy érzem be fogok golyozni
már mész dolgozni???
jaj de jo nektek!!!
akkor addig nemis leszel?
énis ilyen helyeket szeretek nem ahol csak egész nap kint napozol az számomra nem érdekes,nemis birok a napon fekudni.
borso levest csinálok a másik félén még gondolkodom
Joreggelt! Nem tudom, mit fozzek ma... otlet? Arra gondoltam, ma laza leszek, es csak eloveszek valami lefagyasztott fasirtot, van itthon olyan rolo, aminek sajt van a kozepen...
Hetfon indulunk Kisvardara, egy hetig henyelunk majd ott :) Mar tok varom, mert egy nap pl. arra lesz szanva, hogy megnezzuk a nyiregyhazi Allatparkot :) Ti mentek valahova a nyaron?
osszefutott a nyál a számban.
a brassoit énis imádom,azaz a mustáros valami ugye,mert a legtobb helyen úgy adják,kiveve egy helyen,ahol lecsos volt,fúj.
megmaszírozott amit mindig úgy kell kikonyorognom,de most magátol és nem volt rovid,persze utána azis megtortént:)mi hányszor?mikor hogy,egy héten kb.háromszor-négyszer,de van úgy hogy egy nap kétszer,ilyen munka mellett mint az ové állandoan menni kell és hulla fáradt mondhatni csak aludni jár haza,itt-ott gyors menetek is elofordulnak,amit énis szeretek,én a Sanyoban voltam,egyszeru operátorként,de volt már saját kocsmánk is amit mi ketten vezettunk,és mi is szolgáltuk ki a vendégeket.kereskedelmi kozépiskolába jártam,de nem fejeztem be a baba miatt,aztán késobb letettem az érettségit egyszeru kertész szakon,nem vagyok nagy szám:(
inkább a gyakorlatias emberek kozé tartozom,sosem szerettem tanulni:))
:))) Gondolom, nem pofozott fel :) Ti hetente hanyszor....? :)
Egyebkent a ciganypecsenyet en is szeretem, de a brassoit meg jobban, de csakis sultkrumplival. Meseltem mar, hogy a szobeli vizsga utan mit kajaltam? Az volt a neve, hogy sarkanyfeszek. Hatalmas tanyeron kaposztasalata, beboritotta az egesz tanyert, rajta burgonyafank, azon csipos-fokhagymas szosz, rajta egy sult husi, azon egy tukortojas. Isteni volt.
Timi! Amikor nem vagy GYES0en, akkor mit dolgozol? :)
na mi van anya?
tegnap este páromat cigánypecsenyével vártam haza,tudod mit kaptam érte???
hát ez gáz!!!
mindenképp kellene két orvos,aztán fellváltva mennének szabadságra.
felháborito az ember meg is dogolhet!
Na, csinaltam ma gyrost, tok fincsi lett. Holnap spagetti lesz, full dieta :)
Marci ma nyugoskodott, nem is csodalom, nekem is 2 napja faj a fejem, olyan huje mostanaban az idojaras. Apanak meg lehet, hogy asthmaja van, holnap megyunk a pulmonologiara...
már azt hittem lehúztad magad a Wc-én???
koszonjuk szépen és vasárnap meg a szulinapja volt 1 éveske a drága,a buli jol sikerult,képzeld én aki alig szokott beszélgetni most nem lehetett volna hét lepedovel sem betomni a számat,állandoan mondtam,mint aki kiszabadult valahonnan egész reggelig nyomtuk úgyhogy én nemis aludtam.tegyél már fel új képeket néha!