Fogyás pajzsmirigy Hashimoto Thyreoiditis mellett (beszélgetés)
Nekem a letroxból 125-öst kell szednem, de ez mindenkinél más.A szervezetem így állt be.Fogyni diétával lehet,némi mozgással kombinálva. Este 6után ne egyél ha meg tudod állni. Ez nagyon hatásos.
Citrom: a fogyás titka!Rengeteg C-vitamint tartalmaz (53 mg / 100 g), amely meggyorsítja a zsírégetéshez szükséges pajzsmirigyhormon, a thyroxin termelődését! Ha ebből a hormonból kevés áll szervezeted rendelkezésére, lelassul az anyagcseréd.Mozgás előtt igyál meg egy pohár citromos vizet. Nekem bevált.
Én nem váltottam életmódot, magától mentek a kilók, mint ahogyan jöttek. Ha ingadoznak az értékek úgy jönnek mennek a kilók.
Én is arra számítottam, hogy a terhesség után marad fent, de most úgy nézek ki magamhoz képest mint egy etióp. Amikor mentem vérvételre a doki is azt hitte sok a gyógyszer, de jók az értékek.
Nekem csak a jódozott sót tiltotta meg a doki és szelén szedését írta elő a gyógyszer mellé. Annyi van még, hogy tejjel, kávéval nem szabad bevenni a gyógyszert.
Nem igazán értem a dokidat...Alapvető fontosságú az egészség védelmében a normális testsúly...
Ha az értékeid jók,a gyógyszer hasznosul.Ilyen egyszerű.Nézz ki magadnak egy kellemes(!!!) diétát,testmozgást.Fő a türelem és igen jól látod: életmód váltás az,ami kell.És ez sokszor nem is kell,neked nem is szabad(!),hogy drasztikus legyen.10kiló plusz nem sok,de igenis igazad van: nem kell tovább szaporítani,túl azon,hogy mindenki,aki elhízott így kezdte: "csak" 10kiló plusszal!
Pusztán a kezelés már fogyást eredményez?
(nem tudom...)
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Fogyókúra pajzsmirigy-alulműködéssel
- Lombik és Hashimoto pajzsmirigy-alulműködés
- PCOS, IR/cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés mellett fogyás
- Autoimmun pajzsmirígy, kialakulhat mellette más autoim. betegség?
- Autoimmun pajzsmirigy alulműködés mellett lehet fogyni?