Fogj egy könyvet! És csak írd be a 64. oldal 3. mondatát... (fórumjáték)
Isten megbüntet, titeket, hogy ezt csináltátok velem!
(Betty Mahmudi-William Hoffer- Lányom nélkül soha)
Mert ha nekidurálja magát, még majd kanyarít valami cifra figurát!
(Solohov: Új barázdát szánt az eke)
Forrest kigondolt, végül még bevezetjük egy nagy áramfejlesztőbe, az meg annyi áramot termel, hogy nemcsak az egész farmot, hanem egész Coalville-t ellátja vele.
/Winston Groom-Gump&Tsa/ Forrest Gump folytatása
Dobj az egyik kockával.
(Ian Livingstone - A gyíkkirály szigete (Kaland, játék, kockázat)
Álljunk fel, talpunk 75-90 centire legyen egymástól, karunkat nyújtsuk ki oldalra.
(Hiroshi Motoyama: Minden, amit a csakrákról tudni lehet)
Szerintem nem baj. Innen látjuk, hogy mely könyvet olvas(hatj)sák többen...esetleg.:))
De azért hoztam én is másikat is:
"Fejét oldalra hajtotta, szemöldökét összevonta, amitől egy bájos ránc keletkezet a homlokán, majd így folytatta:..."
Philipp Vandenberg: A pimpeji jóslatok
Egy rendes feleséggyilkos a dobozokat az autóban hagyta volna, hogy elkerülje a nyomozó kíváncsi tekintetét, de Chaz nem engedte magát megzavarni, emelt fővel cipelte be a zsákmányát.
Carl Hiaasen- Meztelen fürdőzés
Csak másnap akarta meglátogatni a fiatal párt, és íme, ilyen váratlanul és ilyen szokatlan időben kell felkeresni azokat, akiknek a házasságában neki is volt valami része.
Lakner Artúr: Édes mostoha
Ezt azonban a férfi kissé aggályosnak tartotta, mert előbb még rendbe kell raknia a kartotékjait, két páciense kezelését be kell fejeznie, és a könyvelését is le kell még zárnia.
Anne Frank naplója
Elengedtem őket,hogy terjesszék hírünket.
Zicherman istván:Mesterlövészek
Nemzetközi jogi hátterét elsősorban a hágai és genfi hadijogi szabályok jelentik.
Dr.Belovics Ervin-Dr.Molnár Gábor-Dr.Sinku Pál:Büntetőjog Különös Rész
Ennek a magyarázata, vagyis ahogy én látom az, hogy adva van egy egoista anya, akinek döntően önmaga a fontos, élete értelmének a pozitív mivolta abban nyilvánul meg sokszor, hogy a fiúgyermeke mit ér el.
Dr. Csernus Imre: A NŐ
azta!ezt a könyvet 30 évvel ezelőtt olvastam,és az idézetből tök felismertem!
ez tök jó játék,én is beszállok!
Úgy látszik,ő már akkor is kapitány volt,legénysége is volt,amely föllázadt.
Nemere István:
Mintha ember lennél
Nagyszerű, káprázatos, meghökkentő, idegtépő, őrületesen izgalmas, kifejezetten manipulatív, ugyanakkor furamód ártatlan egy dolog.
Judit Krantz: Szeretők
Következő kérdésre volt ez a válasz: Milyen az új munka?
A sportolónak pótolhatatlanok a megbízható küzdőtársak, a hívőnek meg a hitbeli testvérek.
- Egymás közt egymásért -
Amúgy Vida Enikő:Allons-y
Ez lemaradt..
Háát ezt sem fogják sokan érteni ;D :
Nous n'habitons pas au centre de Paris, mais prés de Paris, dans une banlieu parisienne.
Hát ez volna az ;)
És tudod mi a legérdekesebb?
Boros Lajos:Sakálok
Egy fold alatti ut vezet oda,s bejarata,amelyet Albert veletlenul fedezett fel,a lakosztalya mellett emelkedo viragos erkely viztarolojabol nyilik.
George Sand - Rudolstadt grofne
"A vihnyei új antal tárna iratai 1891"
A Kárpát-medence levéltári forrásai - Fond- és állagjegyzékek
Mit tetszenek kérni?-kérdi zavartan.
Bacsó Péter: A Tanú
További ajánlott fórumok:
- Tudtok valami jó aukciós oldalt, ahol régi könyvet lehet eladni?
- Rendelt már valaki kreativnyelvtan oldalon kapható könyvet? Mennyire vált be?
- Melyik internetes oldalon tudnék könyvet olvasni?
- Ismertek olyan oldalt vagy könyvet, ahol konkrét munkaköri leírások vannak részletesen leírva?
- Ausztriába kőműves munkához szaknyelvet keresnék, tudtok ajánlani ezzel foglalkozó könyvet vagy oldalt?
- A családdá válás lelki oldalával foglalkozó könyvet keresek