Fogház, börtön, fegyház (beszélgetés)
Szia gondolom a Venyigében van , én a tapasztalataim szerint azt tudom elmondani hogy tényleg csak a szeletelt szalámit fogadják be a multivitamint sem nagyon szeretik. Amit elfogadnak:tepertő (nem lehet krém!!),sampon, olyan tüsfürdö ami 2 az egyben nem lehet sima tusfürdő, pezsgő tabletta , tea,kávé de csak a granulátumos, és nem lehet üveges !! tollat csak felbontatlan állapotban , kocka cukor,édesség(de tölltöteket nem engedik be)
Amit nagyon nem engednek be:sima tusfürdő, citromlé , citrompótló, nálunk nem engedték be gulyás krémet sem
Ha van valami amiben segíthetek szólj!
Találtam a RÖ-ről egy nagyon jól összefoglalt "magyarul" szépen megfogalmazott írást! :D Tök egyértelműen leírnak benne mindent! :)
Gondoltam, linkelem, hátha valakinek hasznos lehet!
[link]
Nebyyy, köszi szépen. Jó kilátások... Soha nem gondoltam volna, hogy majd ilyenekkel kell foglalkoznom :-( Kitartást viszont!
Szia, szalámit, kolbászt csak a szeletelt változatot lehet küldeni, multivitamin filmtablettát csak engedélykérés után lehet küldeni, egyébként néha attól is függ, hogy kidobnak-e valamit, hogy milyen kedve van annak, aki épp ott ül. Van, amit egyszer beengedtek, utána kidobták :( Kitartás!
ja és egy tablettás édesítőszert is visszaküldtek, mikor fent van az átkozott tájékoztatójukban hogy azt lehet...
Sziasztok. Új vagyok itt. Családtagom előzetesben van Maglódi úton. Aki tudja írjon légyszíves: Csomagot küldtem múlt héten neki,miért küldték vissza a következőket: rákóczi szalámi, kolbász, mindegyik origi csomagolásban, fóliázva, hűtést nem igényelnek, rá volt írva hogy 5 és 20 fok között tárolandó. Plusz egy multivitamint is visszaküldtek. Küldtem még vákumcsomagolt zsemléket azokat is visszaküldték. Még fizethettem 3.000 Ft-ot is. Együttérzésem mindazoknak akik szenvednek családtagjuk miatt, ahogy én is :-(
Sziasztok újra. Holnap kell a fogházba bevonulnia. 13 nap fogház. Tisztaságit készítettünk be, gondolom, néhány szelet rántotthús körettel még bevihető. Kártyát feltöltjük. A bírónő szerint a Gyorskocsi utcába viszik. Erről a helyről mit érdemes tudni? Egy ismerős édesanyja hívott bennünket, kis híján megkéselték a fiát. Van-e valami mód arra, hogy elkerülje az agressziót? Sokféle tanácsot kapott...Cigit töltve is vihet be, vagy csak bontatlan csomagban? A Nagy Ignác utca környékén lehet parkolni? Oda kell menni 9-re.
Sziasztok!
Az én párom is előzetesben van és el se tudom képzelni milyen lehet mikor ő mondja vége...örülök hogy rendeződött de tényleg kicsit össze kellene szednie magát mi is sokat tervezünk az tényleg hasznos.
Todikának igaza lett. Most hívott ès bocsánatot kèrt,hogy ő csak ideges volt ès maga alatt volt, de már ősszeszedte magát, ne haragudjak, nem akar elveszíteni,nem tud nèlkülem èlni. Olyan szèpeket mondott,megkönnyeztem ès kárpótolt mindenèrt. Hiába,nem könnyű ez senkinek, soha nem gondoltam,hogy ilyen türelmes vagyok... Nektek pedig köszönöm,hogy mindig tartjátok bennem a lelket! Kitartást mindenkinek!!!
Tudod, a remeny hal meg utoljara!
Igy màr értem köszönöm a felvilàgositàst,pedig én bizok benne hogy lesz valami kedvezőbb vàltozàs,de lehet naiv vagyok vagy csak ezzel àltatom magam.Azért az a sok perelés hàtha hoz egy kis eredményt.
Eppen ez az, hogy semmi jo nem varhato, hiszen egy meglevo lehetoseggel sem elnek. Az elozetes helyett lehetne labbilincs, de a birok megis bortonbe dugnak mindenkit.
A jogalkotok pedig a szigoritast tartjak az udvozito megoldasnak.Ennek szellemeben epitik az uj bortonoket.
Nem igazàn értettem,lehetséges hogy lesz valami vàltozàs?
Az elozo, bentrol szakito hirekrol csak annyi a velemenyem, hogy most eppen a depresszio beszel beloluk.
Mast sem hallanak egymastol, mint torteneteket arrol, hogy kit,hogyan, es mikor hagytak el.
Vedekeznek a csalodas ellen, es azzal altatjak magukat, ha ok marnak el mindenkit, akkor mar nem erheti oket kellemetlen meglepetes.
Ne keseredjetek el, folytassatok a kinti kapcsolattarto picit sem konnyu eletet, mintha nem is hallottatok, vagy olvastatok volna semmit a szakito szandekukrol.
Figyeljetek meg, a kovetkezo latogatasnal, mar szo sem lesz errol!
[link]
Ez ma jelent meg, olvassatok el!
Kivànom hogy megtudjàtok beszélni a dolgokat a személyes talàlkozàsnàl.
Köszönöm! Írtam neki egy levelet, ès szerdán találkozunk is, persze ha egyedül akar maradni, sosem fogja megtudni de az ügyvèdet fizetem tovább,mert nem akarok rosszat neki.remèlem összeszedi magát. Igazából ez a bizonytalanság a rossz, ha már elítèlnèk, könnyebb lenne mert tudná mire számíthat.te pedig kedves kms ne aggódj, ez egy kiborulás nála, egèsz biztos ha kiengedik hozzátok megy haza
Teljes mértékben igazat adok neked.Ha ultimàtumot adsz neki lehet megilyed hogy elveszit téged,és annàl jobban fog ragaszkodni hozzàd.
én most 27 év után kaptam ezt 26 hónapja van benn
és még van hátra még egyszer ennyi ha minden jo alakul. én és a 3 gyerekünk várja, voltak rázós időszakok a 26 hónap alatt úgy érzi magára maradt.
Nem tudom mi lesz. Azért én várom.
Ilyenkor nagyon önzőnek èrzem őket. Ès mi ne keseredjünk el? Nekünk is nehèz,habár nem vagyunk bezárva,nap mint nap fel kel kelni ès èlni tovább, őket támogatva. Èn nagyon haragszom most rá,ezt èrzi is. Èn ultimátumot adok neki,megvárom ha 5 èv akkor annyi,ha pedig nem akarja akkor ezt vèglegesen döntse el,mert nem fogom magam kikèszíteni. Hogy tisztán lássatok, èn nagyon szeretem, mi sem bizonyítja jobban, 3 hónapja voltunk együtt mikor bevittèk,ennek lassan 5 hónapja, a családja elfordult tőle,csak èn maradtam....de nem akarom azt sem hogy hálából legyen velem...
Én pénteken kaptam egy szakító levelet amiben a múltra hivatkozva szakít velem. Többet nem akar már semmit tőlem nem fogad el semmi segítséget ne is keressem kihalt minden érzés belőle.Rohadt egy érzés! Nem tudom mit tegyek.
Szia én azt javaslom hogy tudasd vele hogy még sok szép évek vàrnak ràtok,ne dobja el magàtól ez egy nagyon nehéz idöszak de egyszer véget ér.lehet nem is gondolja ezt ö komolyan csak most nagyon mélyponton van,öket bent csak a kintiek tartjàk életben,ha oda kerülne a sor és nem keresne az csak rövid ideig tartana mert ugyis ràjönne hogy elveszit valakit akit nem lehet potolni.probàljàtok a jövöt tervezni.,,Ami nem öl meg az megerösit,,ez egy benti szöveg de tényleg igy van.
Hú, ez nagyon nehéz :( Elsősorban neki kellene valahogy összeszednie magát, és erőt merítenie bárhonnan, mert ha ő feladja, elmerül az önsajnálatban, akkor innen kintről nagyon nehéz felrázni. Próbáld meg azokra a jó dolgokra emlékeztetni, amiket együtt átéltetek, és azokra, amiket terveztetek, és megvalósításra várnak, és legfőképp arra, hogy letelik ez az időszak, a napok múlnak, és közeledik a vége, és utána újabb esélyetek van felépíteni az életeteket, hacsak nem dobja ezt el magától. A tervezgetést pedig már el lehet kezdeni, nekünk ez nagyon sokat segít, hogy mindig megbeszélünk valamit, hogy mit hogyan csináljunk majd. Nem tudom, mi miatt akar ellökni magától, talán a bűntudat, hogy ilyen helyzetbe hozott, de mindenképp tudasd vele szerintem, hogy együtt vagytok ebben a nehéz helyzetben, és attól, hogy ellök magától, neked nem lesz könnyebb... legalábbis én ezt tenném, ha a páromnak ilyen korszaka lenne, de mindenképp neki kell talpraállnia.
Ti mit tennètek ha a párotok azt mondaná ne várjatok rá tovább? Mi ugye előzetesben vagyunk, a párom nagyon ideges, a 4 hónap alatt teljesen megőszült,mèg a szempillája is,ès folyamatosan azt mondja,ha elítèlik nem akarja velem a kapcsolatot tartani. Annyira el vagyok keseredve. Mit csináljak?
Ezek szerint megint hálózati hiba van... nem bírom ez éltet minden nap és még ezt sem lehet megvalósitani,mert nem jó a hálózat
De már hívott...azt a maradék pár percet le tudtuk beszélni. Ez nagyon nagy üzlet!!! Csak annak a kedves hozzátartozója kerulne egyszer ilyen helyzetbe. Amikor varod azt a nyamvadt telefoncsorgest,hogy egy kicsit megnyugtassatok egymást...
Szánalmas ez qz ország.
Még most sem működik a hálózat?Mert még nem hívott a párom...
Ezt nem hiszem el, lassan minden hétvégén ez lesz!! Hálózati hiba. Csesszék meg a mobiljukat meg azokat a nagyon olcsó percdíjukat!!! Kapcsolattartás kiváló!
Igen,az van. Az én párom is most tudott csak hivni, és 1 perc után meg is szakadt. Nem tudtak eddig egyáltalán telefonálni.
Most hívott de 2 perc 45 körül meg is szakadt a vonal...van pénz a telojan meg hívhat is...heti 5x 10 percet meg nem jart le...nem értem :(
További ajánlott fórumok: