Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
A pasztellizáló nem hajfesték, és eleve gyenge oxidálóval kell használni. Ha úgy érzed, hogy szárít, akkor az szerintem a haj állapotából adódik, mert ugye eleve kiszőkített hajra kell ezt alkalmazni.
Én még nem tapasztaltam ilyesmit.
sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!Hosszú derékig érő vékony szálú hajam van,eredetileg kicsit hullámos!Vettem kúp hajsütővasat szeretném néha megcsinálni vele a hajam,de amikor megcsinálom,hajlakkot fújok rá,de kb. 1óra múlva kidobja a hajam a hullámokat.Amikor fodrász megcsinálja 2 napig úgy marad!Tudtok valamit ajánlani,amit hasütés előtt ráfújok és hővédő is meg fixálja is a hajat!?Esetleg Paul Mitchell termékek? köszönöm a válaszokat! :)
Diamond Night Party 2014
Ha valakiben ez idáig felmerült volna a kérdés, hogy a magyar divatnak, hajszobrászoknak, sminkeseknek és fashion-showknak helye van-e a nemzetközi piacon, azokban a 3. Diamond Night Party minden kétséget eloszlatott.
Sziasztok!
Nekem lenne egy kérdésem!
Eredetileg kicsit sőtétebb barna a hajam és elől meg hátul az alja világosabb vörös ami már most lenőtt meg kopott.
Ebből hogy lehetek világosbarna?
Mindenképp szívatni kell az egész hajam?
Vagy befogja simán az eredeti hajam meg ezt a kopott vöröset?
Melyik festéket válasszam? (márkát)
Köszönöm a választ!
Köszönöm szépen mindannyiótoknak, hogy válaszoltatok!:)
Sajnos nem csak én láttam szürkének, hanem a családtagjaim, ismerőseim is.:(
Viszont!
Találtam megoldást, olyasmit amit te írtál Anda, és csodák csodájára bevált!
Ha bárkinek hasonló problémája lenne, én azt csináltam, hogy citromlevet összekevertem tápláló balzsammal plusz mivel csak üveges citromlé volt itthon, tettem bele egy picike porrá zúzott c vitamint is. Ezt kentem a hajamra és hagytam rajta állni kb másfél óráig. Amikor lemostam, megszárítottam kb. ugyanaz a szín fogadott a hajamon, mint a festés előtt!:)
Fú nagyon boldog voltam, először csak 1 tincset csináltam meg és ordítóan hatalmas volt a különbség aközött és a többi hajrész között.:)
Igen emlékszem rád és én linkeltem a képeket is.
Extrém... pl. a punkok haja.
Az emberek nagy része megdöbben mindentől, ami eltér a természetestől. Ha bevállalósabb vagy és nem zavar, ki mit mond rólad, akkor lehet merészebb melír, mondjuk a fenti kócos részbe a tincsek végére valami elütő. Attól is függ, milyen a ruházatod, melyik a kedvenc színed...
Nekem pl. kék a hajam egy része (pedig nem vagyok mai csirke), de nagyon szeretem ezt a színt és passzol a ruháimhoz is. Először megdöbbentek az emberek (falun lakom ráadásul), de most már szólnak, ha halványodnak a tincsek :) )
most pénteken lesz a hajvágás, és nem tudom menyire jó így de hajmosás és szárítás is lesz benne 1500 ért, hogy érted az extrémet? max domináns vagyok, még emlékszel az arcomra? aszem te mutattál pár hajat, az egyik felül kócos volt, és az tetszett az egyéniségemnek.
"6317. Anda39"
Szia, sikerült vágatni egy jó frizurát?
Férfiaknak mindig hideg árnyalatokat ajánlanak, főleg a szőkékből. Ezen belül tök mindegy szerintem, milyen lesz a másik szin.
Minden attól függ, mit szeretnél elérni az eltérő szinnel, mert nem mindegy, az arc melyik részére teszünk világoabbat vagy esetleg sötétet. A frizura stilusa is meghatározza, és az egész egyéniség a melir szinét. Extrém legyen vagy természetes?
ja és ez nem reklám!!!!
csak mivel ide is feltettem kérdést a cseppekkel kapcsolatban,gondoltam megírom a pozitiív tapasztalataimat róla,hátha másokon is segít,akik küszködnek esetleg időszakos vagy állandó hajhullással.ha kipróbáljátok,sok sikert;)